Δενδροφύτευση στο Μύτικα από το Σύλλογο Γυναικών και υπαλλήλους του Δήμου με 5μηνη σύμβαση.

 

Δενδροφύτευση με μεγάλο αριθμό δενδρυλίων (πεύκα, αριές, δάφνες, κυπαρίσσια), που παραχωρήθηκαν από το Δήμο Ξηρομέρου, πραγματοποιήθηκε στο Μύτικα στις 18/12 και στις 19/12.
Την δενδροφύτευση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα με τη βοήθεια των 5μηνης απασχόλησης υπαλλήλων του Δήμου. Στις 18/12 λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την δενδροφύτευση και έτσι επανήλθαν την επόμενη μέρα που ο καιρός ήταν ηλιόλουστος.
Στη τοποθεσία «Βορρός» μάλιστα περίφραξαν την περιοχή όπου έγινε η δενδροφύτευση ώστε να προστατέψουν τα δενδρύλια από τα ζώα, μιας και πέρυσι όλα τα δενδράκια φαγώθηκαν.
Παρόμοιες δενδροφυτεύσεις από τους υπαλλήλους 5μηνης απασχόλησης έγιναν στην Κανδήλα και στο Βάρνακα.

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. ΦΥΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.