Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Ξηρομέρου.

Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αλυζίας.
Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, αφιερωμένες στα παιδιά, που διοργάνωσε το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες (Φυτείες, Αστακό, και Αλυζία).
Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως αρμόζει στις μέρες των Χριστουγέννων, τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν, διασκέδασαν, και έπαιξαν παιχνίδια μέσα σε ένα πρόγραμμα που μεταξύ των άλλων περιελάμβανε:
  • Υποδοχή με μασκότ γιγαντόσωμες φιγούρες.
  • Απασχόληση με παιχνίδια, και διαγωνισμούς με μουσικοκινητικά παιχνίδια.
  • Παράσταση με ζογκλέρ –παντομίμα.
  • FACE PAINTING.
  • Aγιος Βασίλης.
  • Μπαλλονοκατασκευές.
  • Σκηνικά.
  • Τραμπολίνο.
  • Σπιτάκι Άγιου Βασίλη.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης στην Αλυζία, που ήταν και η τελευταία Δημοτική Ενότητα στην σειρά, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου και Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ.Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αλυζίας.
«Όπως και τη περσινή χρονιά, έτσι και φέτος το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου αποφάσισε να πραγματοποιηθούν Xριστουγεννιάτικες γιορτές αφιερωμένες στα παιδιά και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, δηλαδή στις Φυτείες, στον Αστακό, και στην Αλυζία. Παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, όπως όλοι γνωρίζετε, η απόφαση μας για τις Xριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις πάρθηκε χωρίς ενδοιασμούς, διότι, ήταν κάτι που αφορούσε τα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν το μέλλον του τόπου μας.
Συνολικά αγοράστηκαν και μοιράστηκαν στα παιδιά και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων 600 περίπου δώρα, και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για μας από τα χαρούμενα και γεμάτα λάμψη προσωπάκια των παιδιών μας.
Όμως να επαναλάβω, όπως έχω κάνει άλλωστε πολλές φορές, ότι σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά μας δεν κάνουμε εκπτώσεις, και το έχουμε αποδείξει αυτό. Να διαβεβαιώσω όλους ότι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μην λείψει ποτέ το χαμόγελο από τα χείλη των παιδιών μας, να μην τους λείψει η αγάπη, η χαρά, και η ζεστασιά, ειδικά σε γιορτινές μέρες. Εφόδια σημαντικά που θα τα ακολουθούν και στην υπόλοιπη ζωή τους. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Φυτειών.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Φυτειών.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Φυτειών.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Φυτειών.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αστακού.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αστακού.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αστακού.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αστακού.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αλυζίας.
Από την εκδήλωση στη Δ.Ε. Αλυζίας.

3 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.