Αρχαιρεσίες στο Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού.

Nautical Sports Club of Astakos (N.S.C.AS.)
Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες των καταστατικών οργάνων του. Ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής, της Πειθαρχικής Επιτροπής και των Εφόρων, ορίστηκε τελικά η 27η Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή και από ώρα 11:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ.
Στην διαδικασία αυτή μπορούν να πάρουν μέρος μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου. Οι εγγραφές νέων μελών θα γίνεται έως την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 10:00 μ.μ. Μέχρι την ίδια ημέρα, 23/01/2013 και ώρα 10:00 μ.μ., θα τεθούν οι υποψηφιότητες. Για την εκλογή των Οργάνων θα συνταχθεί ενιαίο ψηφοδέλτιο το οποίο θα περιλαμβάνει αλφαβητικά τα ονόματα των υποψηφίων.

Εκ της Προσωρινής Διοίκησης 

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γενικός Γραμματέας 

Απόστολος Ν. Πανταζής                                     Αλέξανδρος Κ. Φραίμης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.