Για λαϊκισμό και επικοινωνιακά τερτίπια κατηγορεί τον κ. Γιάννη Λύτρα η κα. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά.


Σχετικά με το αίτημα (δείτε εδώ) της Δημοτικής Παράταξης «Μέτωπο Αλλαγής» για την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξη ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΕΓΗΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου Κωνσταντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Αγαπητέ κύριε Λύτρα.
Το ενδιαφέρον σας για το Νηπιαγωγείο Αστακού και εν γένει τις άλλες σχολικές μονάδες του Δήμου Ξηρομέρου κρίνεται μάλλον κάπως …όψιμο.
Γιατί τόσο καιρό δεν φέρνατε πρόταση για επείγουσα σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Νηπιαγωγείο Αστακού η τα προβλήματα των άλλων σχολικών μονάδων του Δήμου Ξηρομέρου;
Η έστω δεν υποβάλλατε ερώτηση η αίτημα προς την αρμόδια Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, όπως είχατε δικαίωμα από το νόμο;
Γιατί το κάνατε τώρα, όταν κάποιοι σας μετέφεραν τον διάλογο μεταξύ της Αντιδημάρχου και των γονιών; Η οποία Αντιδήμαρχος μετέφερε ουσιαστικά την αγωνία της στους γονείς μετά την καταψήφιση του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ και την αναβολή ψήφισης του ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.
Γιατί πολύ απλά κύριε Λύτρα δεν σας ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΣΤΑΚΟΥ Η ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Αλλά δράξατε της ευκαιρίας να κερδίσετε στο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ τομέα βάζοντας στο κείμενο της ανακοίνωσή σας και μπόλικη δόση ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ.
Οι δημότες όμως και ειδικά οι γονείς γνωρίζουν ποιος εργάζεται σκληρά για να δοθούν λύσεις, στα αυξημένα προβλήματα των σχολικών μονάδων.
Ποιος συνεργάζεται με δάσκαλους και γονείς για να έχουν τα παιδιά μας τις ιδανικές συνθήκες μάθησης. Γνωρίζουν επίσης ποιος δίνει την καθημερινή μάχη, στην δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Δυστυχώς για σας κύριε Λύτρα κινήσεις εντυπωσιασμού, στην σημερινή σκληρή πραγματικότητα, είναι απορριπτέες από τους πολίτες».

Κωνσταντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρά

12 σχόλια:

  1. ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ-ΣΑΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΘΕΣΜΙΚΑ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΟΠΟΥ 15 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΗΛΙΣΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΩΤΕΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ.ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΛΑΒΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΟΣΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΚΟΥΜΑΝΔΡΑΚΗ ΖΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΑΡΙΩΤΗΤΑ ΣΟΥ...... ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PANTOS GIA TO NIPIAGOGEIO STO MYTIKA O K.LYTRAS KAI OLO H ANTIPOLITEYSH EKTOS APO EMAN DEN ENDIAFERTHIKAN POTE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ Η Κ.ΝΤΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να κανετε κανενα εργο και οι μεν κ οι δεν και οχι κοντρες στα σιαφορα site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2013 ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2012 ΟΜΩΣ ΛΥΤΡΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 12 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ....ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 5.01 ΕΙΣΑΙ ΣΥΓΟΥΡΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ; ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ,ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΡΙΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΔΩ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΠΑΛΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΩΚΤΩΒΡΗ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΙΣ 27-1 ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΛΗΓΕ 31-1 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΕΓΓΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ 31-1 ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΡΩΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΙ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΑΞΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΕ 1-2 ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ. ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ Κ ΛΥΤΡΑ? ΟΤΙ ΣΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ Η ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ "ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ" ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΤΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΕΣ? ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΨΗ. ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ Κ ΛΥΤΡΑ. ΡΗΤΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΟΙ 2 ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ 30 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? ΤΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΑΤΕ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΛΥΤΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ??
    ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΑΣ? ΚΑΜΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΞΕΡΩ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΤΕ... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ 'ΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ' ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΩΡΙΑ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ.

      Διαγραφή
  9. Ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να ελέγχει. Ο έλεγχος βοηθά τη δημοτική αρχή να μην κάνει λάθη και να μην μπαίνει στο πειρασμό για παγαποντιές (απευθείας αναθέσεις για τακτοποίηση των υμετέρων). Καλό είναι λοιπόν να δέχεται η δημοτική αρχή τον έλεγχο και να μη πετά τη μπάλα στην εξέδρα... Αυτή έχει την εξουσία, αυτή αποφασίζει, αυτή συντάσσει προϋπολογισμούς και τεχνικά προγράμματα, αυτή κάνει απευθείας αναθέσεις... Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτούς επιλέξαμε με τη ψήφο μας και στη κριτική καλό είναι να απαντάμε επί της ουσίας και όχι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, με γενικότητες. Ξέρουμε ότι στις σχολές προπαγάνδας διδάσκουν ότι άμα σε ελέγχουν για ένα θέμα βάλε εσύ ένα άλλο να θολώσεις τα νερά και να «ισοφαρίσεις». Κύριοι εσείς είστε η τοπική εξουσία. Το θυμάστε;;;;; Εσείς διοικείτε αυτό το τόπο, το θυμάστε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σας έπιασε ξαφνικά όλους ο πόνος για τα σχολεία!!
    Εντυπωσιάστηκα!
    Νομίζετε ότι τα σχολεία λειτουργούν σωστά γιατί ενδιαφέρονται Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι;;
    Γελιέστε! Οι αφανείς ήρωες είναι αυτοί που τρέχουν.
    Ακομα ψάχνεστε;;
    ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,
    κλαδεύουν, βάφουν, καθαρίζουν, παρακαλάνε Αντιδημάρχους και όποιον μπορεί..να βοηθήσει.
    Λίγοι βοηθούν και σίγουρα όχι ο ΔΗΜΟΣ.
    Το νου σας όμως γιατι στη Αθήνα έπεσε γέλιο...

    "..ύστερα από εισαγγελική παραγγελία διεξάγεται έλεγχος - από επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών - σε όλους τους Δήμους και τις Σχολικές Επιτροπές του Λεκανοπεδίου (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης), για να διαπιστωθεί αν τα χρήματα φτάνουν στους αποδέκτες σύμφωνα με τα οριζόμενα στην Υ.Α. 8440/24-2-2011."
    πηγή:http://www.gdimitrakopoulos.gr/
    εεέρχεται..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το όχι στο τεχνικό πρόγραμμα κα Σαμαρά το είπαν 4 δικοί σας, το ξεχνάτε; Οι 2 ανεξάρτητοι και οι 2 εντος της παράταξής σας. Δικό σας είναι το πρόβλημα λοιπόν, ενδοπαραταξιακό. Ούτε τους δικού σας δεν πείσατε. Αυτά τα είπατε στους γονείς του Νηπιαγωγείου επιπρόσθετα με την αγωνία σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.