Κρίσιμη νίκη με 1-2 για τον Αλυζιακό εναντίον του Α.Ο. Μοναστηρακίου.


Σημαντική νίκη με 1-2 για τον Αλυζιακό την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο στο Μοναστηράκι. Για να διατηρήσει τις ελπίδες του για άνοδο ζωντανές, νίκη και μόνο νίκη ήταν το ζητούμενο για την ομάδα μας.
Τελικά κατάφερε να σημειώσει την πολυπόθητη νίκη προς το τέλος του αγώνα και ενώ προηγουμένως είχε χάσει σωρεία ευκαιριών. Στο 1ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά, αλλά ως συνήθως σε μία ανύποπτη φάση κόντρα στη ροή του αγώνα δέχτηκε γκολ στο 15ο λεπτό περίπου. Το καλό ήταν, ότι το γκολ αφύπνισε τους παίκτες μας, οι οποίοι προσπάθησαν ακόμα περισσότερο για τη νίκη. Έτσι κατάφεραν στο 30ο περίπου λεπτό, με γκολ φωτοβολίδα του Σωτήρη Αποστολάκη, να ισοφαρίσουν και να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας και 3 δοκάρια. Ασφυκτική πίεση και υπεροχή στο 1ο ημίχρονο για τον Αλυζιακό. Όλα έδειχναν ότι η ομάδα στο 2ο ημίχρονο, εύκολα ή δύσκολα θα έπαιρνε το τρίποντο της νίκης.
Πράγματι έτσι έγινε, η ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αλυζιακός στην επίθεση να ζητά το γκολ της νίκης και το Μοναστηράκι στην άμυνα. Τελικά το γκολ της λύτρωσης ήρθε αργά, στο 80ο λεπτό περίπου από το Σωτήρη Αποστολάκη και πάλι. Κρίσιμο γκολ. Καθοριστική η απόκρουση του Βασίλη Σακουφάκη, στην εκπληκτική μοναδική ευκαιρία της ομάδας από το Μοναστηράκι. Μπράβο Βασίλη.
Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος και η δεύτερη θέση απέχει τέσσερις βαθμούς. Δυστυχώς η Πάλαιρος δεν έκοψε βαθμούς από την ομάδα της Στάνου και έτσι τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Πρέπει η ομάδα, για να έχει ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο, να απέχει το περισσότερο τρεις βαθμούς από την Στάνου, πριν το τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι εκτός έδρας, όπου θα τα παίξει όλα για όλα. Η ομάδα πρέπει να κυνηγήσει μέχρις τέλους όλες τις πιθανότητες για άνοδο. Προπονητής, παίκτες και διοίκηση αυτό θα κάνουν. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους παράγοντες του Αλυζιακού. Μπράβο σας.

    Υ.Γ. όταν δεν υπάρχουν γκρίνες μέσα στην ομάδα και δουλεύετε ΟΜΑΔΙΚΑ καταφέρνετε μόνο νίκες.
    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.