Καταιγιστικός ο Αλυζιακός. Σκορ 2-6 στο Θύριο με τα φρένα σπασμένα!


Στον φουλ οι μηχανές του Αλυζιακού, όπου μετά το επιβλητικό 5-1 με τον Ιδομενέα Εμπεσσού, συνέτριψε με σκορ 2-6 τον Ακαρνανικό Θύριου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής. Επιθετικός μονόλογος για τον Αλυζιακό στο γήπεδο του Θύριου όπου συνδύασε τη νίκη του με εκπληκτικό επιθετικό ποδόσφαιρο.
Για την ιστορία το σκορ άνοιξε ο νεαρός Βασίλης Παλμπάς στο 12ο περίπου λεπτό με αριστοτεχνική κεφαλιά. Σε δαιμονιώδη φόρμα ο φέρελπις Μυτικιώτης Βασίλης Παλμπάς,  στο πρόσωπο του οποίου φαίνεται ότι ο Αλυζιακός βρήκε σέντερ φορ για τα επόμενα χρόνια. Να σημειώσουμε ότι ο Βασίλης είναι και πολύ καλός μαθητής και του χρόνου θα δώσει Πανελλαδικές για Πανεπιστήμιο. Πρόεδρε κανονίστε τι θα κάνετε να φέρνετε το Βασίλη, γιατί σίγουρα θα περάσει φοιτητής του χρόνου.
Το 0-2 έκανε ο Σπύρος Κατσαούνης με μία υπέροχη ατομική προσπάθεια στο 19ο λεπτό περίπου, πλασέ στο γάμα και «ξεδόντιασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο απόφοιτος της οδοντιατρικής!!! Το τρίτο γκολ προήλθε από ατομική προσπάθεια του μαντέψετε ποιου; Του Βασίλη Παλμπά φυσικά, βγήκε τετ-α-τετ και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα, όμως ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα και ο επερχόμενος Κατσαούνης Δημήτρης, που μυρίζεται σαν λαγωνικό τις φάσεις και είχε ακολουθήσει, σε κενή εστία έκανε το 0-3, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 55ο λεπτό περίπου ο Γιάννης Παπανικόλας βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Ο Γιάννης φέτος έχει βάλει πολύ δύσκολα γκολ, αυτό θα έχανε; Το 0-4 ήταν γεγονός. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα. Το 1-5 έγινε με ένα λίγο περίεργο τρόπο. Σέντρα-σουτ του Ντίνου Κατσαούνη και με τι βοήθεια του αέρα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατάληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου τερματοφύλακα του Θύριου και μάλιστα στο παραθυράκι!!! Οι αφοί Κατσαούνη ματώνουν τα αντίπαλα δίχτυα!!!  Το 2-5 έγινε στο 80ο λεπτό μετά από τετ-α-τετ. Το τελικό 2-6 έκανε ο Γιάννης Παπανικόλας με ωραίο πλασέ στο 86ο λεπτό περίπου.
Το καλό της 18ης αγωνιστικής είναι ότι σκόνταψε η Αναγέννηση Στάνου φέρνοντας ισοπαλία με την Κατούνα και έτσι πλέον ο Αλυζιακός είναι σε απόσταση βολής ενός βαθμού. Άρα ο στόχος της συμμετοχής στα PLAY OFF ανόδου απέχει πλέον μόνο ένα βαθμό. Η ομάδα μπορεί; Εμείς λέμε σίγουρα ναι και το ίδιο λέει και η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:

1 σχόλιο:

  1. mpravo sta paidia,stin dioikisi,k ton proponiti pou pragmatika katavaloun megali prospathia...os filathli loipon auto pou mathame k mas arese proxthes itan oti oi omada den griniaze...otan den griniazete mporite na kerdisete opoin dipote...omadiko pnevma lipon k pate tin omada ekei pou tis axizei...kali dinami k panta nikes.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.