Οριακά ψηφίστηκαν και εγκρίθηκαν το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός για το 2013 στο Δήμο Ξηρομέρου. Πιο οριακά δεν γινόταν...


Όπως σας είχαμε ενημερώσει με προηγούμενη ανάρτηση μας (δείτε εδώ), οι πληροφορίες οι δικές μας συνέτειναν ότι αυτή τη φορά το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός, εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα ψηφιστούν έστω και οριακά και πραγματικά ποιο οριακά δεν γινόταν!!!
Σε μία δύσκολη συνεδρίαση η οποία εξελίχτηκε σε θρίλερ, σήμερα στις 04:00 μ.μ., στο Δημαρχείο του Αστακού ψηφίστηκαν και πέρασαν και τα δύο με ψήφους 13 υπέρ και 13 κατά, προσμετρώντας όμως την υπέρ ψήφο του Προέδρου του Δ.Σ. Στέλιου Παπαναστάση, τελικά εγκρίθηκαν και τα δύο πραγματικά οριακά πριν από λίγα λεπτά.
Αναλυτικά, από του 14 δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του Δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά ψήφισαν υπέρ οι 13. Κατά ψήφισε ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Λυμπεράτος, ο οποίος είχε ψηφίσει κατά και στην προηγούμενη σχετική συνεδρίαση και ο οποίος επέμεινε στο όχι του. Ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Λύτρας αυτή τη φορά ψήφισε υπέρ, ικανοποιούμενος από τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις που υπήρξαν στο τεχνικό πρόγραμμα. Κατά ψήφισε και αυτή τη φορά σύσσωμη η αντιπολίτευση καθώς και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αναστάσιος Κατσιπάνος. Απών ήταν ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Καϋμενάκης, ο οποίος στη προηγούμενη σχετική συνεδρίαση είχε ψηφίσει κατά.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΤΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.... ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΑΘΗ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ? ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ? ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ. ΑΡΝΗΣΗ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΙ ΠΟΘΟΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΛΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΛΕΓΑΝΕ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΥ ΠΕΪΣΤ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΙΣ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ.ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΨΗΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.