Απορρίφθηκε η ένσταση του Ιδομενέα Εμπεσσού και το παιχνίδι κρίθηκε τελικά στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.


Απορρίφθηκε όπως ήταν αναμενόμενο η ένσταση που κατέθεσε ο Ιδομενέας Εμπεσσού κατά του Αλυζιακού για το μεταξύ τους παιχνίδι που έληξε 5-1 (δείτε εδώ αναφορά στο παιχνίδι). Στα γραφεία της ΕΠΣΝΑ βρέθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπεία της διοίκησης του Αλυζιακού, με επικεφαλής το Πρόεδρο του Θόδωρο Λιβιτσάνη, το μέλος Ελευθέριο Κατσαούνη καθώς και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Κατσαούνης και Βασίλης Παλμπάς, για να αντικρούσουν την ένσταση. Από την διοίκηση του Ιδομενέα δεν παρουσιάστηκε κανένας για να υποστηρίξει την ένσταση.
Η ένσταση ουσιαστικά κατηγορούσε τον Αλυζιακό ότι παραβίασε κανονισμό που αναφέρει ότι ''κάθε ομάδα πρέπει να έχει υποχρεωτικά στο τερέν τρεις παίκτες γεννημένους μετά το 1992''.(δείτε εδώ αναλυτικά για την «παράβαση που έγινε»).
Η μαρτυρία των διαιτητών και των βοηθών ήταν καταλυτική. Έγινε μία λάθος αναγραφή φανέλας στο φύλλο αγώνα, στην αλλαγή παίκτη του Αλυζιακού. Επίσης προς τιμή της ομάδας του Ιδομενέα Εμπεσσού, έστω και την τελευταία στιγμή, ουσιαστικά απέσυραν την ένσταση τους με FAX που έστειλαν στα γραφεία της ΕΠΣΝΑ που συζητιόταν η υπόθεση. Η επιτροπή χωρίς περιστροφές αποφάσισε ότι κανένας κανονισμός δεν παραβιάστηκε και ότι ο αγώνας παίχτηκε επί ίσοις όροις στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και απέρριψε την ένσταση.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.