Ενημερωτικό δελτίο από τον Πρόεδρο του Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ.


Γράφει ο Θόδωρος Λιβιτσάνης.
Πρόεδρος Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής: 
1. Η Διοίκηση του Α.Ο. ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε με την υποβολή ένστασης κατά του κύρους του αγώνα, από την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού, εκφράζει την εκτίμηση της στους επόπτες κ. Γκιάφη και κ. Ροδάτο, αλλά κυρίως στο διαιτητή του επίμαχου αγώνα κ. Γεωργίου, για την τίμια και αξιοπρεπή στάση του να αναλάβει την ευθύνη του λάθους που έγινε, παρά του ότι αυτό σήμαινε πιθανή τιμωρία του από τη πειθαρχική επιτροπή. Η στάση αυτή των παραπάνω διαιτητών δείχνει ότι δεν έχει χαθεί ο ανδρισμός και η τιμιότητα από κάποιους στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Επίσης εκτιμούμε τη στάση της ομάδας του Εμπεσσού, που έστω και τη τελευταία στιγμή δεν επεδίωξαν να κερδίσουν στα γραφεία, έναν αγώνα που χάθηκε στο γήπεδο,δείχνοντας έτσι σεβασμό στους «άγραφους» κανόνες της αθλητικής δεοντολογίας.
2. Ευχαριστούμε την ομάδα της Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ για το ημερολόγιο που μας έκανε δώρο πριν το μεταξύ μας αγώνα. Το μέλλον αυτής της ομάδας θα είναι λαμπρό, καθώς διοικείται από ανθρώπους με γνώση, ήθος και μεράκι για το ποδόσφαιρο.
3. Διαγράφηκε από τη δύναμη της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Καρδής Φώτης. Εντάχθηκε στη δύναμη της ομάδας ο ποδοσφαιριστής Πιτσινέλης Χρήστος.
4. Τη Δευτέρα 18/2/2013 στο Συμβούλιο της ομάδας για πρώτη φορά μετά το κάλεσμα του Προέδρου, συμμετείχε αντιπροσωπεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ. Η συζήτηση έγινε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα με θέμα τη συνεργασία των δύο συλλόγων σε μελλοντικές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Παρούσες οι Σούλα Γεωργία και Γαρίδα Εύη.
5. Στο γήπεδο μας έχει τοποθετηθεί μικροφωνική-μεγαφωνική εγκατάσταση για να ανακοινώνονται οι συνθέσεις των ομάδων, οι εισπράξεις των εισιτηρίων για να γνωρίζουν οι φίλαθλοι μας την είσπραξη της ημέρας. Επίσης μουσική προ του αγώνα, στο ημίχρονο και με τη λήξη αυτού. Ευελπιστούμε στο μέλλον να βελτιωθούμε στο θέμα των μουσικών επιλογών, γιατί με το αφιέρωμα μας στο Πρόεδρο μας κ. Τζάλα Κώστα (Βοσκόπουλος και ξερό ψωμί) για δύο συνεχόμενα ματς, τα «ακούσαμε» από κάποιους. Η προσπάθεια της Διοίκησης για έργα υποδομής συνεχίζεται…

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα δεν χάνει αγώνα του Αλυζιακού και έχει προσφέρει την βοήθεια του σε ότι τον έχει χρειαστεί η ομάδα.
6. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ κ. Φάρο Δημήτρη για τη δωρεάν χορήγηση ενός βραστήρα, φραπεδιέρας και άλλου ηλεκτρολογικού υλικού για τη δημιουργία κυλικείου στο γήπεδο. Το κυλικείο θα ενεργοποιηθεί την νέα χρονιά οργανωμένο και εξοπλισμένο με φθηνές τιμές για τους φιλάθλους μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.