Σε πείσμα των καιρών....... Καρναβάλι Ξηρομεριτών.


Απέναντι στην οικονομική κρίση στα προβλήματα και στην απαισιοδοξία της εποχής, βάζουμε το γέλιο, την χαρά, το ξεφάντωμα και την ξεγνοιασιά. Ελάτε να ζωντανέψουμε ξανά την πόλη μας με μουσική και χορό, με κέφι και ρυθμό.
Ο Δήμος Ξηρομέρου καλεί όλους τους Δημότες του να συμμετέχουν ως εθελοντές στο «Ξηρομεριτικο Καρναβάλι. 2013».
Η εθελοντική προσφορά των δημοτών κρίνεται απαραίτητη για τη συνέχιση αυτού του θεσμού, που δεν πρέπει να σβήσει από την πόλη μας και αναμένουμε από όλους τους ενεργούς πολίτες τη συμμετοχή τους, είτε μεμονωμένα, είτε μέσω των συλλόγων στους οποίους ανήκουν.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο Δήμο Ξηρομέρου.
Γραφείο Αντιδημάρχου Πολιτισμού.
Τηλ. επικοινωνίας: 2646360500, 2646360534

* Καλούνται οι αρχηγοί των γκρουπ και οι υπεύθυνοι των συλλόγων σε σύσκεψη στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Αστακό την Παρασκευή (1/03) στις 05:00 μ.μ.

5 σχόλια:

 1. TO ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ???? ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ...ΘΕΛΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Gia to karnabali toy mytika posa edosan?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΑΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.