Θέλει αρετή και τόλμη το Fair Play.


Στις 27/1 ο Αλυζιακός Μύτικα έπαιξε στο γήπεδο του με αντίπαλο την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού (δείτε εδώ), το αποτέλεσμα νικηφόρο 5-1 για την ομάδα του Αλυζιακού, παρότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βασίλη Γεωργαλή (Μαπίας).
Η αιτία που γράφουμε αυτό το κείμενο είναι για να σας ενημερώσουμε ότι αύριο εξετάζεται η ένσταση του Ιδομενέα Εμπεσσού που ζητά να κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά. Ναι αυτό που έχασε μέσα στο γήπεδο με 5-1!!! Η αιτία που η ομάδα του Εμπεσσού έκανε ένσταση είναι το στυλό του διαιτητή, ναι καλά διαβάζετε... το στυλό του διαιτητή!!!
Για να μας καταλάβατε, ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, στη δεύτερη αλλαγή του Αλυζιακού, αντί να γράψει το νούμερο της φανέλας του Δημήτρη Κατσαούνη που βγήκε, έγραψε εκ παραδρομής το νούμερο της φανέλας του Βασίλη Παλμπά, του 16χρονου που έβαλε τα τρία γκολ στον αγώνα. Από εκεί πιάστηκαν οι διοικούντες του Εμπεσσού και έκαναν ένσταση γιατί ο Αλυζιακός με τον Βασίλη Παλμπά υποτίθεται αλλαγή, δεν είχε τρεις παίκτες στο γήπεδο γεννημένους μετά το 1992 και άρα παραβίασε κανονισμό του πρωταθλήματος. Αν αυτό είχε συμβεί στην πραγματικότητα, θεμιτό και δίκαιο να κάνουν ένσταση και να κερδίσουν. Απόλυτα θεμιτό, το παιχνίδι παίζεται με κανόνες και όποιος δεν τους τηρεί πρέπει να τιμωρείται.
Όμως κύριοι διοικούντες του Εμπεσσού ξέρετε ότι κανένας κανονισμός δεν παραβιάστηκε από τον Αλυζιακό. Ο νεαρός Βασίλης Παλπάς έμεινε στο γήπεδο μέχρι το τέλος του αγώνα, πρέπει να τον θυμάστε καλά μιας και σκόραρε τρεις φορές εις βάρος της ομάδας σας.
Ο ίδιος ο διαιτητής σας ενημέρωσε προφορικά ότι ήταν δικό του το λάθος και να μην κάνετε ένσταση, γιατί τότε θα το πάρει πάνω του το λάθος, δηλαδή θα ομολογήσει την αλήθεια. Εσείς οι ίδιοι υποσχεθήκατε προφορικά στους διοικούντες του Αλυζιακού, ότι θα τηρήσετε τους άγραφους νόμους του Fair Play και δεν θα κάνετε ένσταση, μιας και ξέρετε ότι δεν υπήρξε καμία παραβίαση κανονισμών από τον Αλυζιακό, ήσασταν στο γήπεδο και ξέρετε ότι ο ποδοσφαιριστής Παλμπάς δεν έγινε ποτέ αλλαγή.
Παρόλα αυτά, το διοικητικό σας συμβούλιο αποφάσισε να κάνει ένσταση, με μία ιδιότυπη κουτοπονηρία και καιροσκοπισμό, για να πάρετε τον αγώνα που χάσατε μέσα στο γήπεδο με 5-1 στα χαρτιά, χωρίς να έχει γίνει καμία παράβαση κανονισμών!!! Είπαμε πιαστήκατε από το στυλό του διαιτητή. Κρατηθείτε καλά λοιπόν μην πέσετε.... Το πνεύμα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε όλο του το μεγαλείο!!! Μπράβο σας και καλή «δικαίωση» στην ένσταση σας. Σε όλα τα γήπεδα του νομού μας θα σας «χειροκροτούνε» πλέον....
Ελπίζουμε το περί «δικαίου αίσθημα» και η μαρτυρία του διαιτητή να έχει το αποτέλεσμα που επιβάλλεται στην εκδίκαση της ένστασης σας και εσείς να μείνετε  με τα «χειροκροτήματα».... και το στυλό....

39 σχόλια:

  1. Η κυρίαρχη ιδεολογία στην Ελλάδα. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.... Μπράβο στον Ιδομενέα που τηρεί τις πατροπαράδοτες παραδόσεις μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να προσέχετε την συμπεριφορά σας εσείς εκεί κάτω στο Μύτικα!!! Όλα αυτά που έγιναν μέσα στο γήπεδο και εκτός αυτού με το υβρεολόγιο από πλευράς παικτών, προπονητή, διοικούντων και "φιλάθλων" της ομάδας σας δίνει το καλό παράδειγμα σε όλους για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου. Ήρθατε στον Εμπεσό ρίξατε όσο περισσότερο ξύλο μπορέσατε μέσα στο γήπεδο δεν σας μίλησε κανείς και στο τέλος του αγώνα οι παίκτες σας απείλησαν να μην κατέβουμε στο Μύτικα να αγωνισθούμε!!!! Τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εν λόγω συμπεριφορά σας δίνεται άριστο παράδειγμα και πραγματικά πρέπει να χειροκροτηθείτε γι αυτό! Καλή συνέχεια στην ομάδα σας!
    Υ.Γ. Η ένσταση για να γνωρίζετε δεν έγινε για κανένα άλλο λόγο παρά μόνο για την τιμωρία της απρεπούς συμπεριφοράς ΟΛΩΝ στο γήπεδο του Μύτικα!! Δεν χρειαζόμαστε τους βαθμούς και ούτε θέλουμε να τους πάρουμε με τέτοιο τρόπο! Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα ποτέ δεν θα γίνουμε καλύτεροι!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Αλυζιακό φίλε μου και τη φιλοξενία μέσα στο Μύτικα ας μιλήσουν όλες οι ομάδες του νομού... Για τα υπόλοιπα που λες μάλλον εννοείς τη συμπεριφορά τη δική σας στο πρώτο αγώνα γιατί εσείς παίξατε ξυλίκι. Ο Αλυζιακός δεν ξέρει να παίζει ξυλίκι και γι αυτό μάρτυρες πάλι όλες οι ομάδες του νομού.
      Καλή επιτυχία αύριο στην ένσταση σας και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα. Ότι και να γίνει εμείς του χρόνου αν είμαστε στην ίδια κατηγορία πάλι θα σας φιλοξενήσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος γιατί μιλάμε για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.... Τα καλύτερα

      Διαγραφή
    2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΕΣΣΟ, ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΗΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 5 ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ; ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΒΡΙΣΕ; ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΠΕΣ. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....

      Διαγραφή
  3. Την έχουμε ζήσει αρκετές φορές την φιλοξενία σας αγαπητέ μου και πάντα μας αφήνετε τις χειρότερες εντυπώσεις!!!! τώρα για την συμπεριφορά των παικτών μας και για το "ξυλίκι" που αναφέρεις μάλλον δεν ήσουν παρόν και δεν είδες τι έγινε η ήσουν εκεί και δεν θέλησες να δεις τις ΚΛΩΤΣΕΣ που έρειχναν οι παίκτες σας!!!!!
    Εγώ θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα σου και καλή πορεία και θα περιμένω του χρόνου να δω τη συμπεριφορά σας απέναντι στις ομάδες του νομού που αναφέρεις!!!
    Υ.Γ. Να ξέρεις και το άλλο. Οι ΕΜΠΕΣΙΩΤΕΣ δεν θέλουν να σας πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά. Δεν θα το επιδίωκαν ποτέ αυτό! Δεν πάνε ούτε για πρωτάθλημα ούτε για κάτι άλλο!!!! Η ένσταση έγινε για τη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση των παικτών από εσάς!!!! Ευθαρσώς παίκτης της ομάδας είπε σε συμπαίκτη του "τσάκησε του τα πόδια" για τον αντιπαλό του. Αν αυτό εσύ το θεωρείς καλή φιλοξενία εγώ το αποδέχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανέκδοτο 1.
    Να ξέρεις και το άλλο. Οι ΕΜΠΕΣΙΩΤΕΣ δεν θέλουν να σας πάρουν τους βαθμούς στα χαρτιά. Δεν θα το επιδίωκαν ποτέ αυτό!

    Ανέκδοτο 2.
    Την έχουμε ζήσει αρκετές φορές την φιλοξενία σας αγαπητέ μου και πάντα μας αφήνετε τις χειρότερες εντυπώσεις!!!! (στις διαφορετικές κατηγορίες που βρισκόμασταν παίζαμε συχνά)

    Ανέκδοτο 3.
    Στο Μύτικα έχει άγρια έδρα και η ομάδα του Αλυζιακού με τα παιδάκια μέσα βαράει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς δεν θέλουμε τον αγώνα στα χαρτιά αλλά κάναμε ένσταση να πάρουμε τον αγώνα στα χαρτιά!!!

    Όποιος εξηγήσει τη λογική αυτής της φράσης μπράβο του.
    Εγώ την εξηγώ με δύο λέξεις: κουτσαβίστικη κουτοπονηριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δικαιολογια για την ενσταση, η ατμοσφαιρα και η φιλοξενια στο γηπεδο του Μυτικα! γελανε οι παικτες σας καταρχην και ολοι οσοι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο στο νομο.
    συνεχιστε να κοροιδευετε με τα ψεματα τον εαυτο σας. λεγε λεγε μπορει να πιστεψετε τα λεγομενα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακουστε και εμπεδωστε τι μας λεει ο 2:17.
    Ο αλυζιακος πηγε στον εμπεσσο, εριξε ξυλο δεν του ειπε κανεις τιποτα και στο τελος ειπανε οι του αλυζιακου μη κατεβειτε στο μυτικα στο δευτερο γυρο.
    οι μαθητες και οι φοιτητες που αποτελουν κατα κυριο λογο την νεανικη ομαδα του μυτικα γινανε δον κορλεονε.
    μια ομαδα που απο πολλους χαρακτηριζετε η πιο καθαρη και σοφτ ξαφνικα τρελαθηκε, αρχισε να κτυπα και να κανει σκηνικα.
    μια εδρα που οι διαιτητες ζητανε να ερχονται να παιζουν γιατι νιωθουν αφαλεια και γελανε και με τα χωρατα της κερκιδας εγινε εδρα φοβητρο και απολιτιστη.
    Φιλε γυρνα και απο το αλλο πλευρο να δεις και το ονειρο σου ενχρωμο! η μυτη σου απο το ψεμα πρεπει να εχει γινει δυο μετρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νεανική ομάδα παιδιών και φοιτητών;;;;;;;;;;
    Οι μαθητές είναι ηλικίας μέχρι 18 και οι φοιτητές άντε μέχρι 23!!!!!! Η ομάδα σας προχθες είχε μέσα μόλις τρεις παίκτες κάτω 21!!!! Που είναι η νεανική ομάδα φοιτητών και μαθητών;;; σας φώναξε ή όχι ο διαιτητής να βάλετε δεύτερο μικρό μέσα για να ξεκινήσει τον αγώνα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήγαινε στην ΕΠΣΑ και δες τα αντιγραφα των δελτιων και συγκρινε το μεσο ορο ηλικιας και τις ιδιοτητες των παικτων του Αλυζιακου με του Εμπεσσου. Αυτο θα σε πεισει. Εύκολο είναι

      Διαγραφή
  9. Πάρε το φύλλο αγώνα και κοίτα πόσους μικρούς είχε ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ και πόσου ο Εμπεσός και μετά πες μας για νεανική ομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε από τον Εμπεσσό εσύ είσαι << Βασιλικότερος του Βασιλέως>>, γιατί ; τι σε καίει ; Πολύ παθιασμένα κατηγορείς τους παίκτες και την διοίκηση του Αλυζιακού. Πόνεσε το 5-1 ;
    Όσο για την συμπεριφορά των παικτών του Αλυζιακού μέσα στο γήπεδο, αυτό άστο να το κρίνουν άλλοι που ξέρουν να κρίνουν αντικειμενικά.
    Ο Αλυζιακός έχει δείξει και την φιλοξενία του στο Μύτικα και ότι διαθέτει αθλητικό πνεύμα (οι διαιτητές αυτό το γνωρίζουν καλά, τώρα αυτά που γράφεις εσύ ....... άστα φίλε μου .... πες..πες....μπορεί και να τα πιστέψεις κι εσύ ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μεγάλε δεν πόνεσε και δεν με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα!!! Όσο για το πόσο καλή φιλοξενία έχετε άστο και αυτό στην άκρη!!!!! Στον φετινό αγώνα στον Εμπεσό στο 89ο λεπτό παίκτης από την ομάδα σου μετά από τάκλιν εκτός φάσης έστειλε τον παίκτη μας στο νοσοκομείο, ένα μήνα εκτός αγώνων που είναι το λιγότερο και ένα μήνα μακρία από τη δουλειά του και μας πούλησε και ύφος ότι δεν συνεβηκε κάτι!!!! Κοίτα το φύλλο αγώνα ο παίκτης σας με αριθμό φανέλας 12!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο παίχτης σου είχε τη μπάλα σε εκείνη τη φάση αρχικά. Μετά τον αγώνα ο παίχτης του Μύτικα πήρε τηλεφωνο για να ζητήσει συγγνώμη από τον ποδοσφαιρστή σας. Αν ήταν τόσο αντιαθλητικό το μαρκάρισμα γιατι δεν του έβγαλε κόκκθνη ο διατητής? Αφου στην έδρα σας παίζαμε!

      Διαγραφή
  11. τελικα το 5-1 πονεσε πολυ και καποιοι ψαχνουν να βρουν δικαιολογιες απο παντου. οσοι ηταν στο γηπεδο ειδαν οτι δεν εγινε τιποτα. στο 15 ήταν 2-0 και στο 55 4-0. ενα παιχνιδι τελειως ομαλο χωρις κανενα επεισοδιο κανενα διαπληκτισμο με μια αποβολη απο τον αλυζιακο δικαιη. τα αλλα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. παρτε λοιπον τον αγωνα στα χαρτια και με τις υγειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν αναρτούμε σχόλια που αναφέρονται ονομαστικά σε παίκτες οι παράγοντες και δεν είναι επώνυμα.
    Ας αφήσουμε να εκδικαστεί η ένσταση και ας κρίνουν όλοι που είναι το δίκαιο και που το άδικο και μην αναλωνόμαστε σε σχόλια που καλλιεργούν έχθρα μεταξύ χωριών.
    Όλοι ξέρουν τι έχει συμβεί, ειδικά όσοι ήταν στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ενω εσεις στον εμπεσο δεν ριξατε ξυλο?? η εμεις βλεπαμε αλλον αγωνα? ο νουμερο 6 δεν εβγαλε ολοκληρο κοματι απ το δερμα του Αρη? απλα σας πειραξε η πενταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κακα παιδια Μυτικα- Παναγιες Εμπεσσου 5-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή δεν αναρτήσατε το σχόλιο που έκανα πριν και ήμασταν εκεί και ξέρουμε όλοι πολύ καλά τι έγινε,δεν νομίζω ότι προσέβαλλε κανέναν, συμπεριφορές στιγματίζουμε και θεωρώ ότι το κάνατε γιατί προφανώς είναι εμπεριστατωμένο και σας ενοχλεί. Για πείτε μου ποιο όνομα παράγοντα διαβάσατε; ΚΑΝΕΝΑ!! Τα σχόλια που έχετε δημοσιεύσει παραπάνω και αναφέρουν τα ονόματα παικτών ποιος τα ανάρτησε...εγώ; Λέω λοιπόν και πάλι: Τις ύβρεις, τις απειλές και το κλίμα "βίας και τρομοκρατίας" ποιος το επέβαλε στο γήπεδο του Μύτικα; Οι παράγοντες και οι παίκτες του Εμπεσού ή η "soft" ομάδα του Μύτικα, με παίκτες τύπου .... (λογοκρισία)!!.. ο οποίος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα επιδίδονταν σε υβρεολόγιο και κλωτσιές-αγκωνιές-απειλές; Μήπως η "υπερήλικη" ομάδα του Εμπεσού που αποτελούνταν από (2) 15χρονους, (2) 16χρονους, (2) 20χρονους και (2) 21χρονους (σύνολο οκτώ από τους έντεκα) ποδοσφαιριστές; Ή μήπως η πολύ "soft" κουτουλιά του πολύ "soft" παιχταρά σας στον ποδοσφαιριστή του Εμπεσού, για την οποία ουδείς λόγος; Κύριοι σας πείραξε πολύ, που ήρθατε στον Εμπεσό και χάσατε..!! Χάσατε δίκαια και δυστυχώς για σας.... δεν έχετε μάθει να χάνεται. Το "ξυλίδι και το κλωτσίδι" που έπεσε στον Εμπεσό, όπως κάποιος (που προφανώς δεν ήταν στο γήπεδο)προανέφερε, είναι πράγματι αλήθεια!! Από ποιόν όμως, άραγε; Όταν ο παίκτης μας με το Νο 9 δέχτηκε μια πολύ χαλαρή και "soft" (κατά λάθος;) κλωτσιά, από παίχτη σας, που τον οδήγησε στο Νοσοκομείο (είναι γραμμένο στο Φ.Α.) και ένα μήνα τουλάχιστον εκτός αγώνων; ...Και όλα αυτά γιατί ΧΑΣΑΤΕ κύριοι.....ΧΑΣΑΤΕ δίκαια, χωρίς να σας πειράξει κανείς, παρά μόνον ο κακός σας εαυτός. Και τώρα εσείς που θυμηθήκατε, φίλοι και διάφοροι (τάχα αδιάφοροι) του Αλυζιακού, παραμονή της εκδίκασης της "Ένστασης" να γράψετε όλα αυτά τα ειρωνικά και πικρόχολα σχόλιά σας για την ομάδα του ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΟΥ, το κάνετε γιατί φοβόσαστε το αποτέλεσμα. Να γνωρίζεται όμως ότι έχουν και άλλοι έννομο συμφέρον!! Και επειδή εμείς δεν ρωτήσαμε τις άλλες ομάδες για το μέγεθος και την ποιότητα της φιλοξενίας σας, φρόντισαν αυτές να μας βρουν και να μας παροτρύνουν να επιμείνουμε στην "Ένσταση" επειδή είστε τόσο ήσυχη και φιλόξενη ομάδα!!... Εμείς όμως, ο ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΟΥ, θέλουμε να κερδίζουμε τους αγώνες στο γήπεδο, με αγωνιστικούς όρους. Ο "αυταρχικός ετσιθελισμός" και "πρωτόγονος τσαμπουκαλισμός" με τον οποίο κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν τα αποτελέσματα των αγώνων , πέρα από τα καθαρά αγωνιστικά πλαίσια, είναι τα σημερινά φαντάσματα, τα οποία πιστεύουμε ότι θα χαθούν με το φως της ημέρας, στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.Από αυτά τουλάχιστον πρέπει να απαλλαγείτε και να σας καλωσορίσουμε όλοι στην ποδοσφαιρική κοινότητα. Μέχρι τότε... συγχαρητήρια για την νίκη σας!!! Σας μοιάζει τόσο ....και σας αξίζει...!!! " Ένας φίλαθλος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανανε ενσταση επειδη εγινε το πρωτοφανες να χτυπησει παικτης τους στο πρωτο γυρο. Πονηραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΕΙ ΠΟΛΥΦΩΝΙΑΣ! ΝΤΡΟΠΗ! ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε από τον Εμπεσσό σου έβαλα όλα τα σχόλια εκτός από ένα που αναφερόσουν σε όνομα παίκτη το οποίο το έστειλες ξανά χωρίς το όνομα του παίκτη και σου το έβαλα και είναι και το ποιο μακροσκελές από όλα τα σχόλια. Αλλού λοιπόν τα πονηρά για λογοκρισία και μην φανατίζεσαι τόσο θα πάθεις και τίποτα. Γράψε σε όποιο blog θες ότι θες, καταλάβαμε ότι κάνατε την ένσταση, γιατί σας χτύπησαν οι παίκτες του Αλυζιακού και μέσα και έξω και γιατί σας βρίζανε ενώ εσείς στον Εμπεσσό έχετε καταφέρει όλους όσους βρίζουν να τους έχετε φιμωμένους. Εντάξει καταλάβαμε. Του Μύτικα είναι οι λήσταρχοι και εσείς της εκκλησίας. Μην πάθεις τίποτα. Ένας αγώνας είναι, μην ανχώνεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. apoti fainete ekei ston empeso xexnate eukola...eprepe prin liga xronia na eixate parei to ma3ima sas giati sas dixame ti paei na pei fiar play...otan den paixame ton agona metaxi mas dioti eixe pe3ani kapoios sto diplano xorio k parousiastikate 5 podosfairistes sto gipedo....anavalame to paixnidi k eir3ame ston empeso 2 fores me dika mas exoda, paroti mas eipate oti 3a mas kalispete esis oxi mono auto den egine...ala mas vrizate kioas..autoi eiste..oso gia tou xronou den 3a paizoume mazi giati 3a eimaste se diaforetikes katigories..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΜΠΕΣΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ. ΑΡΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΛΥΖΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ. ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΟΝΤΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    Υ.Γ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ, ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΝΟΙΑ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΗΣΥΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου το έβαλα αφαιρώντας το αισχρό σου, το οποίο δείχνει πολλά, το οποίο είχες μέσα και για το οποίο σου το έκοψα τη πρώτη φορά και διαμαρτυρόσουν κιόλας ότι ο διαχειριστής σου κόβει τα σχόλια. Έπρεπε να πεις ο διαχειριστής μου κόβει τις βρισιές, και εγκαλείς κιόλας ότι σας έβριζαν στο γήπεδο του Μύτικα!!! Όσο για το λάθος του διαιτητή που το ομολογείς και σας το είπε και ο διαιτητής ο ίδιος, αλλά μετά λες αν έγινε για να το μαζέψεις, το παληκαράκι που πέτυχε τρια γκολ δήλωσε κατά λάθος ο διαιτητής ότι βγήκε αλλαγή. Επειδή λοιπόν εσύ ήσουν στο γήπεδο και θυμάσαι ότι σας δείραμε, σας βρίσαμε αν και ήσουν στην κερκίδα μαζί μας και κουβεντιάζαμε και είδαμε όλο τον αγώνα μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα, εκτός αν σε δείραμε και εσένα, έπαθες αμνησία και δεν θυμάσαι ότι αυτός ο πιτσιρικάς που έβαλε τα τρία γκολ ήταν ως το τέλος... Ελληνική πονηριά και παγαποντιά. Τέλος πάντων δεν αξίζει, η συζήτηση...
      Να είσαι καλά παλικάρι μου

      Διαγραφή
    2. Μάθε να γράφεις πρώτα και μετά πες μας το παραμυθάκι σου!!!!!! Αν ξαναδιαβάσεις αυτό που γράφεις παραπάνω θα το αποσύρεις!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  21. Για να σε ενημερώσω επειδή δεν θυμάσαι καλά και μου το παίζεις και έξυπνος εσύ με Greeglish,τον αγώνα τον ανέβαλε η ΕΠΣΝΑ λόγω του θανάτου ποδοσφαιριστή στο γήπεδο της Μαλεσιάδας !! Δεν μας έκανες καμία χάρη και δεν σου το ζήτησε κανείς από εμάς!! Γνωρίζουμε πολύ καλά τι ταλαιπωρία είναι να έρθεις από το Μύτικα στον Εμπεσό και το αντιθετο!!!!!!!! Να προσέχεις τι γράφεις και τι λες!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Επσανα ανεβαλε τον αγωνα οταν συμφωνησαν οι δυο ομαδες κυριε πινοκιο. Η δικη μας και η μιση δικη σας που ηρθε γηπεδο, αν ειχε αναβαλει τον αγωνα απο πριν δεν θα ερχομασταν 2 ωρες δρομο στον Εμπεσσο αρχιψευταρε, που ακομα και σε αυτο ψευδεσαι, που πεταγαμε πετρες στο γηπεδο που στο 20 ηταν 2-0 και στο 55 ηταν 4-0. ενα ανουσιο χωρις ενδιαφερον παιχνιδι ηταν και οι πιο πολλοι ουτε καν το εβλεπαν και απλα μιλαγαν μεταξυ τους. αμα πεταγαμε πετρες θα ειχε αναβληθει ο αγωνας ψευτη.

      Διαγραφή
    2. το συμβάν έγινε την ίδια μέρα στις 12 το μεσημέρι περίπου πότε περίμενες να σε ενημερώσουν εσένα που ήσουν στο δρόμο εκείνη την ώρα;;;;;

      Διαγραφή
    3. Το ανέβαλε αφου πηραμε τηλεφωνο και συμφωνησαμε και εμεις;;; απαντα ρε μαγκα που σας δειραμε και δεν το καταλαβαμε....

      Διαγραφή
  22. epidi pragmatika den 3imase..emeis pirame tilefono stin epsna..k sigekrimena o podosfairistis kaumenakis mazi me ton proedro katsaouni leuteri..k simfonisame na min gini to paixnidi...k kaname auto pou eprepe an3popina k antrikia...einai asximo na xexnas..k na pas na paris enan agona pou ekene la3os o dietitis...oi mipos den einai etsi;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλά μην το πάρετε και όλο πάνω σας αυτό!!!!! ο καθένας το ίδιο θα έκανε σε όποιον και αν συνέβαινε αυτό το κακό!!!!! Τώρα για το αντρίκια σου υπόσχομαι εγώ προσωπικά ότι θα το δεις αύριο!!!!!! και δεν έχω μάθει να λέω χαζομάρες και τιμάω τα παντελόνια που φοράω!!!!!! αλλά να δέχεστε κάποια πράγματα όπως είναι!! Τα υπόλοιπα αύριο!!!!!! και αν θέλετε να σταματήσει όλο αυτό το πράγμα εδώ!! Δεν βγάζει πουθενά γιατί αν όχι του χρόνου, σε δυο σε τρία χρόνια πάλι μαζί θα παίζουμε!!!!!!!!!! Καληνύχτα!!!!!!
    Υ.Γ. προς το διαχειριστή απέσυρε το σχόλιο περί φιλιππινέζων δεν σας τιμάει ούτε να το γράφετε ούτε να το λέτε!!!! Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που έγραψε ο παραπάνω επισκέπτης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανέβαλε αφου πηραμε τηλεφωνο και συμφωνησαμε και εμεις;;; απαντα ρε μαγκα που σας δειραμε και δεν το καταλαβαμε....

      Διαγραφή
  24. ΧΑΛΙΑ..ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.
    ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ελεος ρε παιδια τι εχετε να χωρισετε? το ποδοσφαιρο ειναι ωραιο πραγμα,μην δημιουργηται εχθρες μεταξυ σας.. δηλαδη του χρονου αν γινει αγωνας μεταηυ σας τι θα γινει?θα σκοτωθηται? και οι μεν και οι δεν παιξατε σκληρα και εντος και εκτος εδρας,μην καταντησετε σαν μια αλλη ομαδα του ομιλου που οι παιχτες φοβουνται μην φυγουν με σπασμενα ποδια απ το γηπεδο τους...
    δεν χαλαει ενας δυο παιχτες(μιλαω και για τις δυο ομαδες) δυο ολοκληρα χωρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το λαθος ηταν καθαρα του διαιτιτη ο οποιος σημερα παρουσιαστηκε στα γραφια τις επσνα και πολυ αντρικια και τιμια παραδεχτηκε το λαθος του! Δν μπορω να καταλαβω γτ το γελοιο αυτο θεμα πηρε τετοιες διαστασεις! Ολοκληρη η αιτωλοακαρνανια γελαει με αυτη την ενσταση του εμπεσου(οπου οι υπευθυνοι τις ομαδας ηταν τοσο.σιγουροι που ουτε που παρουσιαστηκαν στα γραφεια τις επσνα)και εις ανωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τελικα τι εγινε ρε παιδια?ας μας πει καποιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kaloi eiste oloi pisw apo enan upologisth e?tis diafores tis lunoume sto gipedo re k oxi sta blogs.alla etsi exoun mathei merikoi.k gw den eimai anwnumos valte ta onomata sas re.mimis lygkonis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.