Πολίτες αναζητούν, το χαμένο στους servers του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Πολλά είναι τα τεχνικά προβλήματα του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» τον τελευταίο καιρό. Ουσιαστικά δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε κανένα έγγραφο και το σύστημα απλά εδώ και καιρό έχει καταστεί άχρηστο. Φαίνεται ότι το κράτος μας δεν το θεωρεί και πολύ επείγον να διορθώσει το πρόβλημα, μιας και έχουν περάσει τουλάχιστον 3 μήνες με τα προβλήματα αυτά. Το μόνο που έχει κάνει η Κυβέρνηση είναι να ανακοινώσει ότι το 2014 θα είναι έτοιμο το νέο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Εμείς συμπερασματικά συμπληρώνουμε ότι μέχρι τότε εμείς οι πολίτες θα είμαστε στο σκοτάδι και όλα θα γίνονται εν κρυπτό, μιας και κανένας απ' ότι φαίνεται δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την ομαλή λειτουργία σε ένα σύστημα που εξασφαλίζει τη διαφάνεια στις πράξεις της Δημόσιας Διοίκησης και πολλοί ενεργοί πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τα πεπραγμένα της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.