Το video του ΑΧΕΛΩΟΣ TV από το καρναβάλι του Μύτικα και της Κανδήλας.


Εκτεταμένα στιγμιότυπα από το 6ο Μυτικιώτικο καρναβάλι καθώς και από το καρναβάλι της Κανδήλας σας παρουσιάζουμε σήμερα. To video προέρχεται από το τοπικό κανάλι ΑΧΕΛΩΟΣ TV, που κάθε χρόνο στηρίζει παρουσιάζοντας τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού. Τους ευχαριστούμε πολύ.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΕΞΙΣΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV ΣΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΚΑΝΔΗΛΑ(ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΑΝΔΗΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ),ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ Ο ΑΧΕΛΩΟΣ ΤV ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΜΙΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΑ??
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον φιλο 854 κ εγω το εχω απορεια αυτο αν μπορει καποιος να μας απαντισει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.