Συνάντηση μελών Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας, στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, το Μεγάλο Σάββατο στις 07:00 μ.μ.


Το Μεγάλο Σάββατο, 4/5 και ώρα 07:00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α). Σκοπός της συνάντησης είναι η εγγραφή νέων μελών στον Όμιλο και συζήτηση σχετικά με την οργάνωση των επικείμενων εκλογών. Μία σκέψη είναι να υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής ψήφου ή επιστολικής μιας και πολλά μέλη δεν κατοικούν μόνιμα στη περιοχή.
Η σχετική αίτηση εγγραφής ακολουθεί παρακάτω ηλεκτρονικά, αλλά θα υπάρχει και σε έντυπη μορφή στο Πνευματικό Κέντρο κατά την συνάντηση μας. Σχετικά με την προϋπόθεση ότι το νέο μέλος θα πρέπει να προταθεί από άλλα τρία μέλη του Ομίλου είναι κάτι που δεν θα υπάρξει πρόβλημα μιας και τα ιδρυτικά μέλη στην προηγούμενη συνάντηση μας (δείτε εδώ), πήραμε ομόφωνη απόφαση διεύρυνσης του Ομίλου.


Καλούνται λοιπόν όλα τα ιδρυτικά μέλη του Ομίλου να παραβρεθούν, καθώς και επίσης όποιος ενδιαφέρεται και θέλει να γίνει μέλος ακολουθώντας τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού.

Εκ της προσωρινής Διοίκησης
Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.