Το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει λογαριασμούς 689 ατόμων στη Δυτική Ελλάδα. Η μεγάλη έρευνα αφορά πρώην Δημάρχους και κρατικούς υπαλλήλους.


Σε έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών 689 ατόμων, πολλοί από τους οποίους είναι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη δημοσίων υπηρεσιών, ιατρών του ΕΣΥ κ.ά., προχωρούν οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας σύμφωνα με έγγραφο που τέθηκε υπ' όψιν των υπευθύνων του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι περισσότεροι ελέγχονται για υποθέσεις διαφθοράς και φοροδιαφυγής κυρίως μέσω εικονικών τιμολογίων. Μάλιστα σύμφωνα με το έγγραφο έχουν αποσταλεί στις τράπεζες 368 διαφορετικά αιτήματα για άνοιγμα των λογαριασμών, αριθμός προφανώς σχεδόν αντίστοιχος με τις υποθέσεις που διερευνώνται από τον ΣΔΟΕ.
Στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών μιλούν για πρωτοφανή αριθμό προσώπων που ερευνώνται από μια περιφερειακή υπηρεσία, δείγμα της δραστηριότητας επίορκων υπαλλήλων και υποθέσεων παράνομων συναλλαγών.
Από τον ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας διενεργείται έλεγχος για αδικαιολόγητο πλουτισμό σε 21 ιατρούς του ΕΣΥ, στο νοσοκομείο του Ρίου Πατρών, για υποθέσεις διαφθοράς σε τρεις κοινότητες στην Κεφαλλονιά, για νέο μεγάλο κύκλωμα επίορκων υπαλλήλων και ιδιωτών στη Ζάκυνθο, για κύκλωμα εικονικών τιμολογίων στην Ηλεία και άλλες πολλές υποθέσεις με εμπλοκή κυρίως δημάρχων και εκπροσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

1 σχόλιο:

  1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ "ΚΟ", "ΚΟ", "ΚΟ" ΟΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.