Συγχαρητήρια του Δημοτικού σχολείου Μύτικα προς το Γυμνάσιο Κανδήλας για την πανέμορφη θεατρική παράσταση «ΕΛΕΝΗ».


Οι Δάσκαλοι του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους! Στα παιδιά που με τις εξαιρετικές ερμηνείες και την άριστη σκηνική παρουσία τους μας συγκίνησαν και μας ενθουσίασαν! Στους εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν την παράσταση και σε όλους τους παράγοντες της εκπαιδευτικής κοινότητας που συνέβαλαν σε αυτό.
Η ευχαρίστηση, η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός που νιώσαμε, η χαρά και ικανοποίηση των παιδιών και των καθηγητών τους, αναδεικνύουν τη σημασία δραστηριοτήτων όπως το θέατρο, η μουσική, τα εικαστικά κ. ά., οι οποίες δίνουν διέξοδο στη δημιουργική έκφραση κάθε παιδιού, το βοηθούν να ασκηθεί στους κανόνες της ομάδας τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του, εφόδια απαραίτητα για την ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.
Συνήθως, στα σχολεία παραμελούνται τέτοιες δραστηριότητες για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Όταν όμως ξεπερνάμε τα εμπόδια και τους δισταγμούς, το αποτέλεσμα, δικαιώνει και ανταμείβει.
Γι΄αυτό, χαιρετίζουμε και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση, συγχαίρουμε και πάλι όλους τους παράγοντες της συγκεκριμένης παράστασης, αλλά και κάθε σχολείου της περιοχής μας που τολμά και προσφέρει στους μαθητές του πράγματα που ομορφαίνουν τη σχολική ζωή και ελκύουν τους μαθητές στα σχολεία σαν χώρους μάθησης και έκφρασης, δημιουργώντας συγχρόνως έναν ισχυρό σύνδεσμο μεταξύ εκπαιδευτικών, μαθητών και της ευρύτερης κοινωνίας. 

Σύλλογος Διδασκόντων Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.