Κατεπείγουσα συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής του Δήμου Ξηρομέρου για το Πλατυγιάλι.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Παρακαλούμε όπως την δεκάτη (10η) του μήνα Απριλίου, του έτους 2013, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10.00 μ.μ., προσέλθετε σε έκτακτη-κατεπείγουσα συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού για λήψη Απόφασης στο κάτωθι θέμα:
Συμπληρωματική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την τροποποίηση των χρήσεων της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.
Η αιτιολογία του κατεπείγοντος ανάγεται στο έγγραφο, με αριθ. πρωτ. 65495/433/11.03.2013, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να λάβει γνώση της ανωτέρω αναφερόμενης Μελέτης και να εκφράσει την γνώμη του και τις προτάσεις του έως τις 10.04.2013. 

Η Πρόεδρος 

Ευθυμία Καραπάνου- Κολοβού 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1. κ. Λύτρα Σπυρίδων
2. κ. Μητσάνη Ζώη
3. κ. Γιώτη Αλέξανδρο
4. κ. Ταμπάκη Ηλία
5. κ. Ρετούλη Θωμά κ. Κυριάκο Κωνσταντίνο

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.