Ίδρυση πολιτιστικού-περιβαλλοντικού Συλλόγου στο Βάρνακα.


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου, Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Βάρνακα στο γραφείο της Τ.Κ στην όποια αποφασίστηκε η Ίδρυση Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου με έδρα την Τοπική Κοινότητα Βάρνακα του Δήμου Ξηρομέρου.
Η ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου συλλόγου καθίσταται επιτακτική, αφού το χωριό μας είναι από τα πλέον ιστορικά του νομού και του Δήμου Ξηρομέρου και σ’αυτό δεν υπάρχει τέτοιος σύλλογος. Αυτοί που επιθυμούν να γίνουν ενεργά μέλη του υπό σύσταση συλλόγου μπορούν να επικοινωνούν με τον πρόεδρο της Τ.Κ Βάρνακα Βασίλη Πολύζο στα τηλέφωνα: 6946280462, 2646051418.

1 σχόλιο:

  1. `einai anagkaio [[kako]] na dhmioyrgithei polistikos syllogos sto xorio mas symfwnw kai tha gino melos. oso gia to [[kako]] pisteyw oti kako telos tha exei. as elpisw oti tha diaceysfuw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.