Πασχαλινό παζάρι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.


Με μεγάλη επιτυχία έγινε για πρώτη φορά στο ΜΥΤΙΚΑ πασχαλινό παζάρι από τους μαθητές και τους γονείς του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου ΜΥΤΙΚΑ. Τα παιδιά, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, κατασκεύασαν με φαντασία διάφορα πασχαλινά είδη (λαμπάδες κ.λ.π.) και οι κυρίες του Συλλόγου παρασκεύασαν διάφορα πασχαλινά γλυκά.
Όλα τα προϊόντα διατέθηκαν με συμβολικό αντίτιμο στο παζάρι που στήθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο του ΜΥΤΙΚΑ, πριν το μεγαλοβδόμαδο.
Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη, όπως και η χαρά των παιδιών. Μια όμορφη εκδήλωση με διδακτικό περιεχόμενο κυρίως για τα παιδιά, που προάγει τη φαντασία και τη δημιουργική τους διάθεση. Άντε και του χρόνου!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.