Νέα μεγάλη επιτυχία στο Τάε κβο ντο για το καμάρι του τόπου μας Μαρία Λεκατσά.


Το όνειρο συνεχίζεται για την πρωταθλήτρια στο Τάε κβο ντο Μαρία Λεκατσά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ(ITF) 2013, που διεξήχθη στις 22-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στο BLED της ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ.
Δυνατό πρωτάθλημα για την παγκόσμια πρωταθλήτρια που για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε τέσσερις πολύ δυνατούς αγώνες με τις πρωταθλήτριες Εσθονίας, Ουκρανίας, Βουλγαρία και Ρωσίας με τον τελικό να κρίνεται στα τελευταία δύο δευτερόλεπτα του αγώνα που αυτή τη φορά δεν ευνόησαν την Μαρία.
Η Μαρία σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ολοκληρωμένη αθλήτρια πια, με τον αέρα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας τακτική και ψυχολογία αγώνα στα ύψη κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο και με το χαρακτηριστικό δυναμικό και πλούσιο παιχνίδι της δεν άφηνε περιθώριο αμφισβήτησης. Ο τελικός με τη Ρωσίδα αντίπαλο της ήταν συγκλονιστικός με το σκορ να εναλλάσσεται συνεχώς και τα δυο κορίτσια να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ο αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δύο δεύτερα του αγώνα με καταιγισμό επιθέσεων και φάσεων και από την μια και την άλλη αθλήτρια και καθώς οι πόντοι διαδέχονταν ο ένας τον άλλο, δείγμα του πόσο και οι δυο πρωταθλήτριες ήθελαν τον αγώνα αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι πρόκειται για τις δυο καλύτερες αθλήτριες στον κόσμο.
Να σημειώσουμε ότι οι δύο αθλήτριες είχαν συναντηθεί και στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια τότε να επικρατεί. Μεγάλη εμφάνιση για την Μαρία και στις ομαδικές μάχες όπου επικράτησε της Τσέχας αντιπάλου της χαρίζοντας στην Ελλάδα το χάλκινο αυτή τη φορά μετάλλιο ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και στις εναέριες θραύσεις ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πραγματικά έντονη παρουσία της σ αυτό το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 
«Δύσκολο πρωτάθλημα πολύ υψηλό επίπεδο ένιωθα παρά πολύ καλά και ότι σχεδιάσαμε μου βγήκε στον αγωνιστικό χώρο» δήλωσε η Μαρία. 
Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής της Μαρίας κ. Καϋμενάκης Σπύρος και δήλωσε, «Για μια ακόμη φορά είμαστε στην κορυφή μετά από μια σκληρή προετοιμασία. Ο πρώτος στόχος ήταν η Μαρία να ανέβει ψηλά ο δεύτερος και πιο δύσκολος ήταν να παραμείνει, η στιγμή ανήκει στην Μαρία που γράφει αθλητική ιστορία και είναι ο καλύτερος πρεσβευτής του αθλητισμού του τόπου μας, ένας πολύ ξεχωριστός νέος άνθρωπος, μια όμορφη νεαρή κοπέλα που αφήνει το αποτύπωμα της στα αθλητικά και όχι μόνο πράγματα της περιοχής μας». Ο κ. Παπαδιώτης Γεώργιος δήλωσε, «Κλείσαμε ένα μεγάλο προπονητικό κύκλο περίπου πέντε μηνών έναν κύκλο που είχε ένταση, πάθος και πολύ κούραση με κορύφωση το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δουλέψαμε σκληρά μεθοδικά ξεπεράσαμε τα όρια και πετύχαμε την θέση που μας αξίζει και αποδείξαμε ότι η Μαρία παραμένει κορυφαία αθλήτρια και οι επιτυχίες της μόνο τυχαίες δεν είναι. Όλα πήγαν καλά και πλέον θα ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς μας η προπόνηση μας θα έχει μια συνειδητή πτώση προκειμένου η Μαρία να ξεκουραστεί πριν ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον επόμενο στόχο που είναι η πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα».

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.