Ανεπίσημες πληροφορίες μιλάνε για υποβιβασμό του Α.Ο. Κανδήλας στην Γ' κατηγορία από τη επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.


Παρότι στο επίσημο site της ΕΠΟ δεν έχει ανεβεί ακόμη η απόφαση για το επεισοδιακό αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών (δείτε εδώ), με κάθε επιφύλαξη σας ενημερώνουμε, χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ότι στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφασίστηκε να μην γίνει τελικά επανάληψη του αγώνα Α.Ο. Κανδήλας-Ακαρνανικός Φυτειών όπως ήταν η αρχική ετυμηγορία της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΝ Αιτ/νίας, αλλά να πάει στην Γ' κατηγορία ο Α.Ο. Κανδήλας, ενώ ο Ακαρνανικός Φυτειών να παραμείνει στη Β' κατηγορία. Επαναλαμβάνουμε ότι την πληροφορία που αλιεύσαμε την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη και καλό θα είναι να αναμένουμε την επίσημη απόφαση γιατί η πληροφορία μας μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα.

12 σχόλια:

  1. Πιστευουμε οτι η σελιδα σας ειναι αξιοπιστη.Μια αξιοπιστη σελιδα δεν δημοσιευει ποτε πληροφοριες χωρις να ειναι αληθινες(ραδιο αρβυλα)Και εμας οι πληροφοριες μας ηταν διαφορετικες και ταυτιζονταν με την αποφαση της πηθαρχικης επιτροπης της επο.Ομως δεν τις στειλαμε στη σελιδα σας γιατι ειχαμε μια επιφυλαξη.Η τελικη αποφαση της επο ειναι ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ δηλαδη συνεχεια απο το 89.Αυτη βασιζεται σε αρθρο του ΚΑΠ ενω την προηγουμενη δεν υπηρχε αρθρο στο ΚΑΠ που να την νομιμοποιει, γιαυτο και αλλαξε.Πιστευουμε οτι δικαιοθηκαμε στο οτι η αποφαση θα επαιρνε πολυ χρονο για να ειναι τελικη αφου λογικα θα γινοταν εφεσεις και απο τις δυο ομαδες, οπως και εγιναν.Εμεις νιωθουμε δικαιωμενοι μονο απεναντι στους ποδοσφαιριστες του ΑΟΚ.
    ΔΣ ΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πληροφορία που με επιφύλαξη αναρτήσαμε διακινήθηκε από μέλη (έχουμε και ονόματα) του Δ.Σ. του Α.Ο. Κανδήλας. Ακόμα και έτσι την μεταδώσαμε με επιφύλαξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη η πλακα στα καφενεια γινεται ειδηση και κατευθειαν αναρτηση στη σελιδα σας? Τοτε θα ειχατε παρα πολλες ειδησεις... ραδιο αρβυλα.

    ΔΣ ΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μας ισχυει οτι στελνεται επισημα απο το ΔΣ ΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file bloker mn grafeis oti erxete k sou leei o kathenas na anevazeis ta episima otan exeis egrafa oxi thn kotsana tou kathenos gt ektithese san blok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το blog όφειλε να αναρτήσει για ενημέρωση ότι πληροφορία είχε για την υπόθεση μιας και πάρα πολλοί αναγνώστες ενδιαφέρονταν να μάθουν. Η ανεπίσημη πληροφορία που μεταδώσαμε διακινήθηκε από μέλη του Δ.Σ. Κανδήλας και ήταν γνωστή σε όλους. Παρόλα αυτά τη μεταδώσαμε με επιφύλαξη και η τελευταία φράση της ανάρτησης μας για όποιον διαβάζει και καταλαβαίνει τα λέει όλα:
    ''Επαναλαμβάνουμε ότι την πληροφορία που αλιεύσαμε την δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη και καλό θα είναι να αναμένουμε την επίσημη απόφαση γιατί η πληροφορία μας μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα''.
    Επίσης η θέση του blog για τον επίμαχο αγώνα είναι εδώ:
    http://mytikaspress.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sigoura ofiloi na enhmerwnh ala me ton an k ta mupws tou kathenos den leei kati auto..k oute na ginei radio arvyla to blok giati mas endiaferei kyrios h alhtheia....k mexri twra eine axsiopisto blok to lene poloi oxi mono egw......exoume anagh thn swsth enhmerwsh k oxi thn trixa trixia...genika milaw oxi mono gia to blok

      Διαγραφή
  7. ρε παιδια αυτα που μας λεγανε και εμας οι διοικουντες της κανδηλας μετεφερε ο ανθρωπος. ανεπισημα τα λεγανε οι διοικουντες, ανεπισημα τα ειπε και αυτος. μη πουμε ονοματα τωρα ποιοι απο το δσ λεγανε οτι η υποθεση χαθηκε. καλα εκανε και οτι πληροφορια υπηρχε και την εβαλε. αλλωστε το λεει ξαστερα, ανεπισημη και ας περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. afoy afta legane pantoy meli toy ds kandilas kala ekane kai thn evale. to proto sxolio vevea apo to ds kandilas aneri toys eaytoys toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ama arxisoume k vazoume oti lene anepisima o kathenas esto k an ta len atoma gnwsta den vgazoume akrh edw eine gia episima pragmata thewrw egw panta ,,,twra an to kanete blog kyra katina alo ayto ....to blog prepei na eine swto k episimo thewrw egw ,,,twra sta sxolia as grafoun oti theloun eine alo thema ekei ...gia ayto k.diaxeirista krata pisinh panta k kouragio gia oti vlepeis sta sxolia gt esy ta vlepeis ola k emeis ta misa xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχω αλλη αποψη. οταν ενας μελος του δσ βγαινει και λεει κατι δεν ειναι ανεπισημο ειναι επισημο. το λεει μελος του δσ του συλλογου. αυτα για να μην ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε γιατι και εγω εμαθα αυτο που αναρτησε το μπλογκ πολυ πριν και φυσικα απο μελος του δσ. αυτα γι αποκατασταση της αληθειας και της λογικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΝΑ,ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Κ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ (Κ.Α.Π.) Κ ΕΓΡΑΦΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΔΗΛΑ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΚΑ Κ ΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Κ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΔΣ ΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.