Προσφορά Σχολών Οδηγών του συμπατριώτη μας Διονύση Σιδερά.


Προς Λύκειο Μύτικα 
Αξιότιμον Λυκειάρχη
κύριον Πολίτη Νικόλαο 

Οι Σχολές Οδηγών Διονύσης Σιδεράς κλείνουν αισίως φέτος δέκα χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης υποψηφίων οδηγών.
Όλα αυτά τα χρόνια με τη δουλειά μας και τη συνέπειά μας αποκτήσαμε την εμπιστοσύνη σας. Αναγνωρίζοντας την υποστήριξη όλων σας και αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες της εποχής, θέλουμε μαζί με τις ευχαριστίες μας να ανταποδώσουμε.
Αποφασίσαμε και σας γνωστοποιούμε ότι οι Σχολές μας θα προσφέρουν δωρεάν την εκπαίδευση για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου σε δύο νέους φοιτητές. Ήτοι στον πρώτο/η επιτυχόντα/ουσα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της πρωτεύουσας, μαθητή/τρια του Λυκείου Μύτικα κατά τις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις.

Με εκτίμηση 
Διονύσης Σιδεράς 
Γεωργίου Ζωγράφου 61 
Ζωγράφου 
Τ.Κ. 15772 
Τηλ: 2107799353 
Κιν: 6972770976

Παλιέ συμμαθητή Διονύση, ένα μπράβο από εμένα και τα χρόνια μου πολλά, Χριστός Ανέστη. 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.