Επίσκεψη του ΑΧΕΛΩΟΣ TV στο Μύτικα εν όψει της τουριστικής περιόδου.


Το ΑΧΕΛΩΟΣ TV βρέθηκε στο Μύτικα για ένα οδοιπορικό εν όψει της επερχόμενης τουριστικής περιόδου.
Το καλοκαίρι πλησιάζει και οι επιχειρηματίες του Μύτικα προετοιμάζονται και αυτοί με τη σειρά τους ώστε να υποδεχτούν τους επισκέπτες και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Πολύ δύσκολες οι τελευταίες 3 χρονιές και φέτος υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ίδωμεν....
Επίσης και ο Δήμος θα πρέπει να κινητοποιηθεί ώστε να υπάρχουν κάποιες κατάλληλες συνθήκες σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι τομείς της καθαριότητας, του κλεισίματος του κεντρικού δρόμου του Μύτικα και της αστυνόμευσης είναι εκεί που πρέπει να ρίξει το βάρος. Ειδικά στο θέμα του κλεισίματος του κεντρικού δρόμου του Μύτικα, που παρεμπιπτόντως ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα εκ μέρους του Δήμου, πρέπει φέτος να μην ζήσουμε το περυσινό χάλι, όπου πραγματικά ο πεζόδρομος του Μύτικα ήταν το συντομότερο ανέκδοτο (δείτε εδώ).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.