Ο Α.Ο. Κανδήλας κατέκτησε το τουρνουά στο Αρχοντοχώρι.


Φωτορεπορτάζ: Βασίλης Πολύζος.

Σε έναν αγώνα που είχε συγκλονιστική εξέλιξη ο Α.Ο Κανδήλας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Εθνικού Βάρνακα με 4-2. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βάρνακα ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα είχε και ευκαιρίες να κάνει το 2-3, αλλά η ομάδα της Κανδήλας πιο έμπειρη και σαφώς πιο έτοιμη με δυο αντεπιθέσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και επικράτησε στα τελευταία λεπτά.
Είδαμε δυνατές μονομαχίες στο χωμάτινο τερέν του γηπέδου στο Αρχοντοχώρι που μας θύμισαν παλιές εποχές. Σε τέτοιους αγώνες όμως σημασία δεν έχει ποιος νίκησε αλλά η συμμετοχή. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, το διασκέδασαν και στο τέλος έκαναν και την σχετική πλάκα…. άλλωστε είναι φίλοι μεταξύ τους.
Να δώσουμε εδώ τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωριτών «Η Ζωοδόχος Πηγή» που διοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τουρνουά και έδωσε την ευκαιρία στους νέους της Αλυζίας, μετά από πολλά χρόνια, να μαζευτούν σε μια ποδοσφαιρική γιορτή. Συγχαρητήρια και για τις άλλες εκδηλώσεις που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Φέτος το Αρχοντοχώρι πρωτοπορεί χάρη στα νέα παιδιά του χωριού που ανέλαβαν να δημιουργήσουν ξανά. Παράδειγμα προς μίμηση για ολους μας…0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.