Συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο κ. Πυθαγόρα Σαμαρά προς τους επιτυχόντες από το Δήμο Ξηρομέρου στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμάρας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νέους και τις νέες του Ξηρομέρου που πέτυχαν να εισαχθούν σε κάποιο ανώτατο και ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους, καθώς ανοίγονται πλέον μπροστά τους νέοι ορίζοντες για την επιστημονική τους κατάρτιση και την ατομική τους πρόοδο.
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς, των παιδιών, που με την συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν σε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία των νέων του Δήμου μας.
Θέλω όμως να απευθυνθώ και σε όσους νέους και νέες, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Να είναι βέβαιοι οτι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί την μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και σίγουρα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΑ ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στα παιδια μας
    Και οσα δεν περασαν οπως λεει και ο δημαρχος δεν πειραΖει θα εχουν και αλλες ευκαιριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.