Με μεγάλη επιτυχία λειτουργεί το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ν.Ο.Μ.Α.

Η ομάδα πανέτοιμη να ξεκινήσει το πρόγραμμα της.
Ξεκίνησε την Δευτέρα 12/8 στο χώρο της παραλίας του λιμανιού το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ν.Ο.Μ.Α. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και το τμήμα καλύφθηκε πλήρως. Η κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου (Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α) με την βοήθεια της κας Εύης Δρακά, κάθε ημέρα 07:00 μ.μ.-08:00 μ.μ., μυούν τα μικρά παιδάκια στα μυστικά της σωστής κολύμβησης και της επαφής με το νερό.
Ο νεοκλεγείς Πρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α. κ. Σούλας Βασίλειος τόνισε ότι κάθε καλοκαίρι θα δημιουργείται το παιδικό τμήμα και ότι από του χρόνου θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο με το κλείσιμο των σχολείων. «Τώρα που αποκτήσαμε την γνώση πως μπορούμε να το στήσουμε και έχουμε όλα τα υλικά στη διάθεση μας τίποτα δεν μας σταματά. Τον Ιούνιο που η θάλασσα είναι ακόμα κρύα, το τμήμα θα ξεκινά στη πισίνα των ενοικιαζόμενων δωματίων ΘΕΣΜΟΣ. Ο κ. Παρασκευάς Λυγκώνης (μέλος του Ν.Ο.Μ.Α.) με την γυναίκα του Μαίρη Ζαβογιάννη, παραχωρούν δωρεάν την παιδική πισίνα για χρήση από τον Ν.Ο.Μ.Α. για συγκεκριμένη ώρα της ημέρας. Παρασκευά, Μαίρη σας ευχαριστούμε πολύ».

Αποφασιστικότητα και δυναμισμός... Πάμε...
Η καθιερωμένη προθέρμανση.
Τελευταίες οδηγίες και οι μικροί κολυμβητές πανέτοιμοι να ξεκινήσουν.
Πάμε γρήγορα, χτυπάτε δυνατά τα πόδια.....
Η ομάδα συσκέπτεται. Κάτι ετοιμάζουν πάλι.....
Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.