Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Δήμου Ξηρομέρου σχετικά με την ποιότητα των νερών.


Σας στέλνουμε την ενημερωτική επιστολή της εταιρείας «Βιοανάλυση» σχετικά με τα τελευταία δείγματα νερού στο Δήμο Ξηρομέρου. Επίσης με την διευκρίνηση ότι το νερό της τοπικής κοινότητας Μύτικα είναι εντός των ορίων, γι αυτό άλλωστε αναγράφει ότι το δείγμα βρύσης καφενείου είναι εντός των ορίων. Το δείγμα που αναγράφει «Μύτικας -γεώτρηση Γιάννης» εκτός των ορίων, δεν αφορά γεώτρηση που υδροδοτείται η τοπική γεώτρηση Μύτικα, άλλα ιδιωτική από την οποία ζητήθηκε δείγμα για να διαπιστωθεί η καταλληλότητα της ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που παραστεί έκτακτη ανάγκη.

4 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΤΑΧΕΙ Η ΜΑΡΙΟΡΗ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΓΙΕΙΝΗΣ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Το συμπαθεστατο γραφειο τυπου να βγαλει τα αποτελέσματα των δειγματων της τελευταιας οχταετιας που ελήφθησαν απο την Διευθυνση
    Υγιεινης , για ολα τα Δ.Δ και αν αυτο φαντάζει κουραστικό απο τα
    ΔΔ Καραϊσκακη και Αστακού.Θεωρώ όμως ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ
    για ευνόητους λόγους,συμφωνώ οστόσο σχετικά με τις <>
    με τον φίλο 30 Αυγούστου 2013-11.30μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στα σχόλια σας μην βάζετε εισαγωγικά γιατί λόγω του κώδικα html απλά εξαφανίζονται και δεν είναι δυνατόν να φανούν.

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΝΕΡΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.