Ομόφωνο όχι από την Τ.Κ. Μύτικα στα ιχθυοτροφεία και πρόταση για σύσταση επιτροπής αγώνα για δυναμικές κινητοποιήσεις.


Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητιέται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.
Η απόφαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μύτικα που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αφορά την επίμαχη ΚΥΑ 2505/4.11.2011 με την οποία καθορίστηκε η περιοχή Αστακού-Μύτικα-Καλάμου-Καστού ως ζώνη ιχθυοκαλλιέργειας με την ονομασία Α3. Το Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα είπε ένα καθαρό όχι στην δημιουργία νέων, αλλά και στην επέκταση υφιστάμενων ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων. Επίσης προτείνει την συγκρότηση επιτροπής αγώνα για δυναμικές κινητοποιήσεις εναντίον του χωροταξικού των ιχθυοκαλλιεργειών.
Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος Κώστας Τζάλας η απόφαση κοινοποιήθηκε σήμερα από τον ίδιο, στον Περιφερειάρχη κ. Κατσιφάρα και στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αντωνόπουλο. Δείτε την απόφαση.


2 σχόλια:

 1. Μήπως θα έπρεπε και οι υπόλοιποι Πρόεδροι να έπαιρναν παρόμοιες αποφάσεις όπως αυτή του Μύτικα;
  Από παραλία μπροστά στον Σαρδελή μέχρι και του Μπόκα το ιχθυοτροφείο, του οποίου είναι γνωστό ποιος έδωσε άδεια, είναι Αρχοντοχώρι.
  Από Φάρο μέχρι Μαραθάκι είναι Κανδήλα.
  Επίσης πολλές παραλίες όπως Βελά είναι Βασιλόπουλο και κατόπιν Αστακός.
  Για να το δούνε λίγο το θέμα οι Πρόεδροι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η απόφαση να κοινοποιηθεί και στον κύριο Αγγελάκα, τον Γενικό Γραμματέα. Είναι ο Πολιτικός τους προϊστάμενος. Όπως ο περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων έτσι και ο Κατσιφάρας και ο Αντωνόπουλος θα δηλώσουν απλά τον γνωμοδοτικό τους χαρακτήρα. Από τη στιγμή που οι άδεις θα δοθούν πολιτικά δηλαδή μέσω Υπουργείου (αυτό δηλώνουν όλοι, Δήμαρχοι, Περιφερειάρχες, Αντιπεριφερειάρχες κλπ) να κοινοποιηθεί και στον πολιτικό τους προϊστάμενο. Είναι απαραίτητη κίνηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.