Ενημερωτικό από τον Πρόεδρο του Α.Ο. Αλυζιακού Θεόδωρο Λιβιτσάνη.


Γράφει ο Θοδωρής Λιβιτσάνης.
Πρόεδρος Α.Ο. Αλυζιακού.

Η διοίκηση του Α.Ο. Αλυζιακού και εγώ προσωπικά ευχαριστούμε τον κόσμο μας και την τοπική κοινωνία γενικότερα για την συμμετοχή τους στις λαϊκές βραδιές που διοργανώθηκαν το καλοκαίρι για γλέντι και για οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Επίσης ευχαριστούμε τους επιχειρηματίες του Μύτικα αλλά και πολύ κόσμο που μας ενίσχυσαν οικονομικά για άλλη μία φορά το πρωινό στις 25 Αυγούστου. Προσωπικά ενημερώνω την κοινωνία ότι η εορτή της σαρδέλας δεν διοργανώθηκε φέτος καθώς ο Δήμος Ξηρομέρου δεν μας έδωσε το απαραίτητο ποσό των 1500 ευρώ που ζητήθηκε για το μεγάλο κόστος της βραδιάς. Χωρίς αυτό το ποσό ο Αλυζιακός θα υφίσταντο σίγουρη οικονομική ζημιά.
Παρά όμως την σημαντική βοήθεια της κοινωνίας, σε πολύ δύσκολες οικονομικές καταστάσεις τα χρήματα είναι λίγα που συγκεντρώθηκαν με αποτέλεσμα να συνταχθεί για πρώτη φορά ελλειμματικός προϋπολογισμός. Ελπίζουμε στην βοήθεια του Δήμου Ξηρομέρου γιατί είναι απαραίτητη για την επιβίωση της ομάδας.
Παρ' όλα αυτά η προσπάθεια συνεχίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και σας ενημερώνω για τα εξής:
1. Αποχώρησαν σε φιλικό κλίμα οι ποδοσφαιριστές Μούρτος Γιώργος, Αποστολάκης Σωτήρης και Κατσαούνης Διονύσης. Τους ευχαριστώ όλους για την προσφορά τους και τους εύχομαι καλή πορεία με τις νέες ομάδες τους.
2. Εντάχθηκαν στο δυναμικό του Αλυζιακού οι ποδοσφαιριστές:
  • Φραγκογιάννης Θωμάς.
  • Κεραμίδας Γιώργος.
  • Μουρελάς Παρασκευάς.
3. Ο προπονητής μας Λιάκας Γιάννης υπέβαλλε την παραίτηση του στις 21 Αυγούστου στο Δ.Σ. Η παραίτηση δεν έγινε δεκτή και δόθηκε χρόνος μιας εβδομάδας για νέα συνάντηση και πιθανή σύγκλιση απόψεων. Δυστυχώς στις 29 Αυγούστου αυτό δεν έγινε και ο Λιάκας Γιάννης αποχώρησε οριστικά παρά την θέληση μας. Δεν μπαίνω στην διαδικασία να απαντήσω στο κείμενο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.
Με τεράστιο σεβασμό στην προσπάθεια του αυτά τα 2 χρόνια, τον κόπο, τον χρόνο και χρήμα που διάθεσε για την ομάδα, χωρίς οικονομικές απολαβές, και την στήριξη του στο πρόσωπο μου ως Πρόεδρο, οι διαφωνίες μας είναι απλές λεπτομέρειες.
Για μένα ο φίλος μου Γιάννης Λιάκας παραμένει μέλος της ομάδας και ευελπιστώ να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.
Τον προτρέπω δε να τρέξει λίγο..... γιατί ίσως τον χρειαστώ σε κάποιο αγώνα και ελπίζω να μην μου το αρνηθεί.
4. Στις 2 Σεπτεμβρίου έγινε ο αγιασμός της ομάδας σε καλό κλίμα και ενημερώθηκαν οι παίκτες για τον φετινό στόχο της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία, η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και η παροχή χρόνου συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες που σηματοδοτούν το μέλλον.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.