Αποφάσεις τοπικής κοινότητας Μύτικα.


Στα πλαίσια της διαφάνειας, αλλά και της ενημέρωσης των κατοίκων του Μύτικα, συνεχίζουμε και αναρτούμε τα πρακτικά των αποφάσεων που παίρνονται στα συμβούλια της τοπικής κοινότητας Μύτικα, ώστε οι Μυτικιώτες να λαμβάνουν γνώση του τι συζητιέται και τι αποφασίζεται σε αυτά τα συμβούλια.
Η απόφαση του συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Μύτικα που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αφορά τα προτεινόμενα για ένταξη στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ξηρομέρου έργα. Δείτε λοιπόν τα είκοσι έξι έργα που προτείνει το Τοπικό Συμβούλιο Μύτικα.


1 σχόλιο:

 1. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
  Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ.ΣΩΣΤΑ.
  ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2012 ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ (ΚΑΝΔΗΛΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ , ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΒΡΟΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΔΑΤΩΝ.ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ.
  ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ 15-7-2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΤΑΜΠΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ. ΕΚΤΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
  ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.