Στρωτός ο άνεμος του Σεπτεμβρίου και γέμισε ιστιοπλοϊκά μεταξύ Καλάμου, Καστού και ακτών Αιτ/νίας.

Ώρα 04:00 μ.μ. και μεταξύ Καλάμου-Καστού και ακτών Αιτ/νίας τα ιστιοπλοϊκά αρμενίζουν ξέγνοιαστα.
Ο Σεπτέμβριος είναι ως γνωστόν ένας από τους καλύτερους μήνες για ιστιοπλοΐα. Οι πολύ στρωτοί άνεμοι που φυσάν και η θερμοκρασία της θάλασσας που παραμένει υψηλή και προσφέρεται για μπάνιο κάνουν πολλούς λάτρεις της θάλασσας να επιλέγουν αυτό το μήνα για να επισκέπτονται την περιοχή μας. Γέμισε ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Καλάμου-Καστού και ακτών Αιτ/νίας με δεκάδες ιστιοπλοϊκά σήμερα. Μία πανέμορφη εικόνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.