Σαν έτοιμος από καιρό....



Ο κ. Σπύρος Λυμπεράτος ανακοίνωσε στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την αποχώρησή του από την παράταξη της πλειοψηφίας και όπως ο ίδιος αναφέρει στην δήλωση του "θα συμμετέχει και τυπικά ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου".
Ανεξάρτητος και τυπικά λοιπόν ο κ. Λυμπεράτος. Και λέμε τυπικά, γιατί ουσιαστικά αυτό είχε συμβεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γνωρίζουν ότι ο κ. Λυμπεράτος δεν ψήφιζε σχεδόν τίποτα από τις εισηγήσεις της Δημοτικής Αρχής. Θυμόμαστε τις ενστάσεις του κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος.
Στην δήλωση του ο κ. Λυμπεράτος, μεταξύ των άλλων, κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για "άκρατο εγωκεντρισμό της δημαρχιακής εξουσίας" αλλά και έλλειψη συλλογικότητας, "αφού δεν συγκαλείται σε ολομέλεια η παράταξη" για να ακουσθούν οι απόψεις των δημοτικών συμβούλων. Για να λάβει την απάντηση από την Αντιδήμαρχο κ. Ντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά "ότι ο ίδιος, εδώ και πολύ καιρό δεν έχει έρθει σε καμιά συνάντηση της δημοτικής ομάδας (προσυμβούλια) και δεν έχει ζητήσει πότε συνάντηση με τον Δήμαρχο ή τους αρμοδίους Αντιδημάρχους για να ενημερωθεί για τα προβλήματα και να εκφράσει τυχόν αντιρρήσεις του", "στις δύσκολες στιγμές δεν εγκαταλείπουν το σκάφος" είπε χαρακτηριστικά η κα. Σαμαρά.
Εμείς έχουμε μια απορία. Είχε διαδοθεί και όλοι το είχαμε ακούσει, ότι στις αρχές του έτους, τότε που Δήμαρχος έπρεπε να επιλέξει τους Αντιδημάρχους, είχε καλέσει τον κ. Λυμπεράτο, ως πρώτη επιλογή του, για να αναλάβει Αντιδήμαρχος.  Ο κ. Λυμπεράτος για τους δικούς του λόγους αρνήθηκε.
Αν όντως έτσι έγιναν τα πράγματα, φαίνεται οτι ο κ. Δήμαρχος είχε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Λυμπερατου, αφού του ζήτησε να βοηθήσει, με τις γνώσεις και την εμπειρία του, στην επίλυση των προβλημάτων του Δήμου, από την θέση του Αντιδημάρχου. Τι άλλαξε από τότε;
Καλό θα ήταν, για εμάς του δημότες, να μην φτάνουμε να άκρα. Να υπάρχει μια καλή συνεργασία όλων για να λυθούν τα προβλήματα και να "τρέξουν" κάποια έργα στο Δήμο μας....

Το τρίτο μάτι.

Το blog μας το απόγευμα θα αναρτήσει αναλυτικό ρεπορτάζ για όλα όσα συνέβησαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και πραγματικά ήταν πολλά και ενδιαφέροντα.

3 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ;;;; ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΑΥΤΑ ;;; ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΕΤΑΚΙΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΛΥΜΠΕΡΑΤΟ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ "ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ....ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.