Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS. Όταν είδα στο Blog σας «Τέρμα οι λακκούβες στο δρόμο Φυτειών-Μπαμπίνης».


Πριν λίγες μέρες, εγκαταστάθηκε εργολαβία και άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Φυτειών - Μπαμπίνης προϋπολογισμού 780.000 €. Η πίστωση είναι από το ειδικό ταμείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (ΕΤΑΕΑ) (πυρόπληκτα έτους 2007). Με την παρούσα εργολαβία, σύμφωνα με τη μελέτη, κατασκευάζονται.
Ασφαλώς η χαρά μου ήταν μεγάλη, γιατί την εποχή αυτή 2007 ως Δήμαρχος Αστακού ήμουν εκείνος, ο οποίος απαίτησε από τον τότε Περιφερειάρχη αυτά τα χρήματα να πάνε γι’ αυτό τον σκοπό. Έφτασα στο σημείο να τους πω πως εάν δεν κάνετε αυτό το έργο δεν θέλουμε τα χρήματα και ας τα πάτε στην Αχαΐα ή την Ηλεία. Έτσι ήρθαν αμέσως μηχανικοί και συνέταξαν αυτή την μελέτη βάσει της οποίας εκτελείται έστω και με καθυστέρηση 6 ετών αυτό το έργο.
Επειδή όμως τα χρήματα ήταν 1.200.000 ΕΥΡΩ ζήτησα και έγινε μελέτη προϋπολογισμού 500.000 ΕΥΡΩ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Νεκροταφείο της Σκουρτούς μέχρι το σημείο που συναντιέται ο δρόμος που έρχεται από το Λιγοβίτσι με τον δρόμο Φυτειών –Μπαμπίνης.
Επειδή είδα στην προηγούμενη παρέμβασή μου για τα νερά, ορδές ανώνυμων πληρωμένων με 50ΕΥΡΑ συκοφαντών, δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο μαζί τους .Όποιος θέλει επώνυμα να αμφισβητήσει ή να καταγγείλει προς το πρόσωπό μου ότι έχει να το κάνει.
Σε διαφορετική περίπτωση για ότι εγώ θεωρήσω συκοφαντικό, ψευδές ή ότι μειώνει την προσωπικότητας μου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος, όχι μόνον εναντίον αυτών αλλά και των διαχειριστών οποιουδήποτε Blog που θα αναρτήσει ανώνυμους οχετούς.
Με εκτίμηση για το έργο που προσφέρετε στην κοινωνία και θερμές ευχαριστίες για την φιλοξενία. 

Αστακός 28/9/2013

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Σαν blog καταρχήν συνυπογράφουμε την απάντηση του ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS προς τον κ. Στάϊκο. Το ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS αποτελεί αδιαμφισβήτητα το καλύτερο blog της περιοχής μας και παρέχει πραγματικά έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, που παρότι πρόκειται για μία ερασιτεχνική προσπάθεια, κατ' ουσίαν ξεπερνά ακόμα και επαγγελματικά ειδησεογραφικά portals και sites.
Η άποψη η δική μας για την ανωνυμία στο διαδίκτυο συμφωνεί με την άποψη του Ιωάννη Δ. Ιγγλεζάκη, επίκουρου καθηγητή Νομικής του Α.Π.Θ. την οποία σας την θυμίζουμε εδώ.
Όμοια με το ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS (το είπαμε συνυπογράφουμε), θα πούμε και εμείς προς τον κ. Στάϊκο:
Εάν επιμείνετε στην πρόθεσή σας, αντί να απαντάτε στα σχόλια (επώνυμα ή ανώνυμα) για την αποκατάσταση της αλήθειας να υποβάλλεται μηνύσεις, (όπως προκύπτει από τα γραφόμενά σας ανωτέρω), μας υποχρεώνετε εκ των πραγμάτων, είτε να δημοσιεύουμε τα άρθρα σας με τη σημείωση ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚTΑ ΚΑΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΝΤΟΣ, είτε αν θεωρήσουμε κατά περίπτωση ότι η απαίτησή σας αυτή περιορίζει τη δυνατότητα της έκφρασης των αναγνωστών μας να μην δημοσιεύουμε άρθρα σας.

Με εκτίμηση
ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.