Θέματα και αποφάσεις τακτικού Διοικητικού Συμβουλίου Ν.Ο.Μ.Α στις 15.10.2013.


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1/2013 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΥΤΙΚΑ-ΑΛΥΖΙΑΣ (Ν.Ο.Μ.Α.). 

Στον Μύτικα, σήμερα στις 15 Οκτωβρίου του έτους 2013, ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 07:00 μ.μ., στο μαγαζί «Mare a mare» του Ιωάννη Λιάκα, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Μύτικας-Αλυζίας (Ν.Ο.Μ.Α.), μετά από πρόσκληση του Προέδρου του με e-mail, στα προσωπικά ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια των μελών του Δ.Σ.

Παρόντες. 
Βασίλειος Σούλας (Πρόεδρος)
Τζορτζίνα Καμπισσοπούλου (Αντιπρόεδρος)
Σπύρος Καϋμενάκης (Έφορος αθλημάτων)
Γιώργος Πουρνάρας (Μέλος)
Βασίλης Πολύζος (Μέλος) 

Απόντες. 
Χρήστος Κόλλιος (Γραμματέας) 
Μάρτα Καπελάνσκα (Ταμίας) 

Θέματα ημερήσιας διάταξης.
1. Αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του Ομίλου μας, διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
2. Προγραμματισμός μελλοντικών δράσεων και εκδηλώσεων του Ομίλου μας. Ο Σπύρος ο Καϋμενάκης πρότεινε μία ωραία ιδέα την δημιουργία ιστιοπλοϊκού τμήματος για παιδιά (στον Αστακό λειτούργησε με μεγάλη επιτυχία).
3. Έκφραση θέσης-απόφασης του Ομίλου μας σχετικά με το χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών.

Θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης.
Ουδέν.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. Το Δ.Σ. ενέκρινε τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. Τα οικονομικά του Ομίλου ως γνωστό καταγράφονται αναλυτικά στο διαδίκτυο (http://noma2013.blogspot.gr/p/blog-page_4.html), με αποτέλεσμα ο οικονομικός απολογισμός και έλεγχος να είναι στην διάθεση του καθενός.
2. Η απόφαση είναι να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες, οι οποίες δεν είναι τόσο απλές και απαιτούν δουλειά, ώστε να δημιουργηθεί το τμήμα ιστιοπλοϊας. Στόχος είναι να μπορέσει ο Όμιλος να προμηθευτεί περίπου 5 σκάφη optimist και να δημιουργήσει το δικό του παιδικό τμήμα ιστϊοπλοΐας. Εδώ σημαντική θα είναι η βοήθεια των ναυτικών ομίλων Βόνιτσας και Αστακού των οποίων την συνεργασία θα επιδιώξουμε. Το θέμα ανέλαβαν να τρέξουν ο έφορος αθλημάτων Σπύρος Καϋμενάκης, ο Πρόεδρος Βασίλειος Σούλας και το μέλος Βασίλειος Πολύζος.
3. Το θέμα συζητήθηκε διεξοδικά και υπήρξαν και στοιχεία που τέθηκαν υπόψη από μέλη του Δ.Σ. που γνωρίζουν το ιστορικό του θέματος καλύτερα. Η απόφαση είναι: το Δ.Σ. εξουσοδοτεί τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα-Αλυζίας Βασίλειο Σούλα, να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση για συμμετοχή στην επιτροπή αγώνα κατά της ΚΥΑ του χωροταξικού, που πρόκειται να συσταθεί στην Γενική Συνέλευση της Παρασκευής 18.10.2013 στην Κανδήλα. Μέσα από αυτήν την επιτροπή ο Ναυτικός Όμιλος θα εκφράσει τις θέσεις του για το θέμα.

Πηγή: http://noma2013.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.