Στο χωροταξικό του τουρισμού η περιοχή μας από το 2009!!! Δεν το λάβανε υπ' όψη και μας βάλανε και στο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών!!!


Αριθμός ΦΕΚ 1138/11.6.2009, Τεύχος Β'. «Έγκριση Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειοφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό και της Στρατηγικής Μελέτης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων αυτού». Το γνωρίζετε; Μάλλον όχι και δικαιολογήστε να μην το γνωρίζετε γιατί δεν είναι και η δουλειά σας. Όμως θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι οκτώ Υπουργοί που υπόγραψαν την ΚΥΑ 2505/4.11.2011 (2 χρόνια μετά), όπου όρισαν στο χωροταξικό των ιχθυοκαλλιεργειών (ζώνη Α3), μία περιοχή που είναι ήδη ενταγμένη προγενέστερα στο χωροταξικό του Τουρισμού!!!


Μάλλον η σπουδή και η βιασύνη με την οποία υπέγραψαν και η πειθώ των επιχειρηματιών του κλάδου των ιχθυοκαλλιεργειών, θα πρέπει να ήταν πολύ μεγάλη. Δείτε το κομμάτι του χωροταξικού του τουρισμού που μας αφορά με υπογραμμισμένα τα επίμαχα σημεία.


5 σχόλια:

 1. Οι Περιφέρειες, οι Υπερπεριφέρειες, οι Δήμοι, τα Υπουργεία, όλοι τέλος πάντων, που είναι, πού βρίσκονται? Νομίζω πως το μεγαλύτερο σκάνδαλο έχει να κάνει με όλους του επικίνδυνους που κυβερνάνε και με όλους τούς επικίνδυνους που έχουν στελεχώσει τη Δημόσια Διοίκηση. Για τους Υπουργούς και τούς υποστηρικτές της ΚΥΑ η λύση είναι μία. Κρεμάλα!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και να κάνω κι ένα αφελές ερώτημα εγώ που είμαι από χωριό! Εκείνος ο Εμίρης με βάση πιό χωροταξικό αγόρασε? Γιατί όπως βλέπω από το χάρτη της ΚΥΑ εκεί με τα κόκκινα, κάτω κάτω, είναι και η Οξειά μέσα. Και λογικά και κάποια από τα υπόλοιπα 5 νησιά που αγόρασε ο Εμίρης? Λέτε στην Ελλάδα να τον πιάσαμε Κώτσο και να γίνει .......... Κακομοίρης? Τελικά μόνο ο Παπαγιαννόπουλος και Βουτσάς ήταν χρόνια μπροστά σ' αυτή τη χώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γράψε λάθος. Ο Γιώργος Πάντζας έπαιζε σε εκείνη την ταινία. Ο Βουτσάς έπαιζε σε άλλη ταινία τον κακομοίρη. Και ο Παπαγιαννόπουλος τον πονηρό τον Έλληνα!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. φιλε 2:26 μ.μ.Οι Περιφέρειες, οι Υπερπεριφέρειες, οι Δήμοι, τα Υπουργεία, δινουν παρασνομες αδειες αι τωρα κρυβονται κατι σα γερουλανο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.