Κάτι κινείται στο Πλατυγιάλι...


Το ενδιαφέρον γνωστών εφοπλιστών μεταφοράς καυσίμων για τον Αστακό διαφαίνεται από μια σειρά κινήσεων.
Νέο ενδιαφέρον για το Πλατυγιάλι φαίνεται να προκύπτει τελευταία, σύμφωνα µε πληροφορίες που διαρρέουν στην περιοχή, και εικασίες που απορρέουν από διάφορα γεγονότα. Πολλοί από τους ανθρώπους που ασχολούνται ενεργά µε τα δημοτικά δρώμενα, βλέποντας τις κινήσεις που γίνονται σε διάφορα επίπεδα, θεωρούν ότι στα σχέδια υπάρχει και το Πλατυγιάλι. Πιστεύεται ότι το λιμάνι αποτελεί επενδυτικό στόχο για κάποιους, που θέλουν να βρεθούν κοντά σε αυτό, µε διάφορους τρόπους.Το γεγονός ότι ο Αστακιώτης εφοπλιστής Απόστολος Πανταζής στηρίζει τον τόπο του και τις αθλητικές δραστηριότητες που τελευταία αναπτύσσονται στην περιοχή, μαζί µε τον επίσης εφοπλιστή και πρόεδρο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, Δηµήτρη Μπάκο, δίνει λαβή για σκέψεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον για το Πλατυγιάλι, η άποψη αυτή ενισχύετε από το γεγονός ότι οι δύο εφοπλιστές ασχολούνται με την μεταφορά καυσίμων.

Ο νεαρός επιχειρηματίας Απ. Πανταζής είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας PROMETHEUS MARITIME LTD η οποία δραστηριοποιείται διεθνώς με έδρα την Νιγηρία Δυτικής Αφρικής και διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς υγρών καυσίμων. Ο Δημ. Μπάκος μαζί με τον Γιάννη Καϋμενάκη που κατάγεται από την Ιθάκη, είναι ιδιοκτήτες της εταιρείας Akron Trade Transport που επίσης δραστηριοποιείται στην μεταφορά υγρών καυσίμων με πλοία και έχει έδρα σε λιμάνι κοντά στο Ντουμπάι.
Λέγετε μάλιστα ότι πρόσφατα καθέλκυσαν έξι νέα δεξαμενόπλοια ανεβάζοντας τον αριθμό πάνω από τα είκοσι τα οποία κατασκευάζονται στο ναυπηγείο τους στην Κίνα.
Οι εν λόγο επιχειρηματίες έχουν βρεθεί πολλές φορές στον Αστακό κάνοντας μάλιστα και θεαματική άφιξη με ακριβά αυτοκίνητα και συνοδούς για την ασφάλειά τους, πράγμα που έκανε τους ντόπιους να σκέπτονται ότι ο απώτερος σκοπός τους είναι είναι μια επένδυση στο Πλατυγιάλι.
Έχοντας μάλιστα κανείς στο νου του ότι πριν από λίγο καιρό η Αστακός Τέρμιναλ που διαχειρίζεται αυτή την στιγμή το λιμάνι υπέβαλε αίτημα για τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων, όλοι στην περιοχή δεν έχουν να συζητούν τέτοιου είδους πιθανότητες.
Υ.Γ.: Όσο περνάει ο καιρός και..... αρχίζουν οι βοριάδες τόσο θα ξεκαθαρίζει και το τοπίο.

Κύρια πηγή: http://www.aixmi-news.gr/ 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.