Επιτροπή αγώνα κατοίκων Δ.Ε. Αλυζίας: Ξεκινά η συλλογή υπογραφών.


Συνεδρίασε σήμερα η επιτροπή αγώνα των κατοίκων της Δ.Ε. Αλυζίας και αποφάσισε από αύριο κιόλας να ξεκινήσει η συλλογή υπογραφών σε σχετικά έντυπα και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Από αύριο στα χωριά μας θα κυκλοφορήσουν έντυπες λίστες συλλογής υπογραφών σε επιλεγμένα σημεία. Στα σημεία θα υπάρχει απ' έξω σχετικό αφισάκι σε μέγεθος Α3 που θα γνωστοποιεί ότι στο συγκεκριμένο σημείο συλλέγονται υπογραφές και μπορείτε να μπείτε μέσα και να υπογράψετε. Ονοματεπώνυμο, τόπος και υπογραφή τα ζητούμενα. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τον ηλεκτρονικό τρόπο με μόνο επιπλέον την διεύθυνση e-mail σας. Η διεύθυνση για την ηλεκτρονική υπογραφή είναι εδώ.
Το κείμενο για το οποίο υπογράφετε είναι:
«Όχι στην αμαρτωλή ΚΥΑ 2505 και στην ζώνη Α3. Όχι στην οικολογική και οικονομική καταστροφή. Η περιοχή αυτή προορίζεται για τουριστική ανάπτυξη. Καμία νέα μονάδα ή επέκταση ιχθυοκαλλιέργειας στην παραλιακή διαδρομή από Αστακό μέχρι Μύτικα και Μαραθάκι, καμία νέα μονάδα ή επέκταση ιχθυοκαλλιέργειας στην ευρύτερη περιοχή των νησιών Καλάμου-Καστού».
Στα Αγγλικά:
«Say NO to the illegal Governmental decision 2505. Say NO to the creation of the zone A3. Say NO to the ecological and economical disaster of our wonderful area. The destiny of this area is the touristic development and growth. Say NO to the establishment and the expansion of fish farms in the zone A3 (Astakos – Mytikas – island of Kalamos – island of Kastos)».

Μαζεύουμε υπογραφές για να πούμε όχι στην μετατροπή της πανέμορφης περιοχής Αστακού-Μύτικα και Καλάμου-Καστού σε βιομηχανική ζώνη ιχθυοκαλλιεργειών με την ονομασία Α3. Αυτό προβλέπει η ΚΥΑ 2505/4.11.2011. Η συγκεκριμένη περιοχή είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, είναι περιοχή Natura 2000, είναι περιοχή με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, είναι περιοχή θαλάσσιου τουρισμού που κάθε καλοκαίρι εκατοντάδες σκάφη την επισκέπτονται.

We collect signatures to oppose the alteration of the character and conversion of the wonderful area of Astakos – Mytikas - island of Kalamos and island of Kastos to an industrial zone of fish farms, the so-called zone A3. This is predicted by the governmental decision 2505/4.11.2011. This certain area is of a unique natural beauty, is characterised as a Natura 2000 area, is an area of great touristic growth and perspectives, is primarily an area of sea tourism and every summer is visited by thousands of boats and sailing boats.

Υπογράψτε αν αγαπάτε τον τόπο σας και δεν θέλετε να τον δείτε τα επόμενα χρόνια να μετατρέπετε σε ένα απέραντο ιχθυοτροφείο.

Η επιτροπή αγώνα των κατοίκων της Δ.Ε. Αλυζίας.

2 σχόλια:

  1. θαλλάσιου τουρισμού που κάθε καλοκαίρι εκαντοντάδες

    Μία μικρή διόρθωση: ιδιαίτερου, θαλάσσιου, εκατοντάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
    NewsPressAgrinio.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.