Επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση σχολικών μονάδων από τον Δήμο Ξηρομέρου. Ευχαριστήρια επιστολή από το Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα προς την κα Σαμαρά.


Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά επισκέφτηκε σήμερα, 29/11/2013, το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας. Η κα. Σαμαρά παρέδωσε στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ένα πολυμηχάνημα (fax, εκτυπωτής, σαρωτής (scanner), φωτοτυπικό), εργαλείο πολύτιμο και αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Επίσης η κα Σαμαρά είχε παραδώσει προ ημερών έναν καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα που ήταν απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του.
Με αφορμή την επίλυση προβλημάτων, και την ενίσχυση των σχολικών μονάδων η κα. Σαμαρά προέβει στην ακόλουθη δήλωση:


«Η δημοτική αρχή Ξηρομέρου έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα θέματα Παιδείας. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, όπως όλοι οι δημότες γνωρίζουν, σε ότι αφορά τα σχολεία μας δεν κάνουμε εκπτώσεις…. Και το αποδεικνύουμε καθημερνά αυτό. Έχοντας άριστη συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και συμβάλουμε αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και τους δασκάλους. Στεκόμαστε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν, και συνοδοιπόροι στον κοινό μας στόχο: Ένα σχολείο σύγχρονο και δημιουργικό».


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2/θεσιου Δημοτικού Σχολειού Βάρνακα ευχαριστούμε θερμά την κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά, Αντιδήμαρχο Δήμου Ξηρομέρου για την άμεση ανταπόκριση της στην αγορά ενός καινούριου Ηλεκτρονικού Υπολογιστή που ήταν απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου μας.
Η ευγενική αυτή προσφορά της, δείγμα της ευαισθησίας της ως πολίτη, συμβάλλει θετικά στην πραγμάτωση του κοινού μας στόχου για ένα σχολείο σύγχρονο, όμορφο και ικανό να πετύχει.

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


ΓΑΡΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ


4 σχόλια:

 1. και στο μύτικα θέλουμε υπολογιστή κυρία Ντίνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τέτοια πολυμηχανήματα και άλλα σχολεία πήραν,
  αλλά ο δήμος τα πλήρωσε τουλάχιστον 100ευρώ παραπάνω απ'ότι στοίχιζαν στο internet
  και τα μελάνια κάνουν 120 ευρώ!!! Για 2000 φωτοτυπίες..
  Χρήματα που φυσικά,δε δίνει η σχολική επιτροπή για να αγοράσουμε μελάνια...
  Τι θα ρίχνουμε μέσα για να βγάζει φωτοτυπίες, ΜΗΠΩΣ ΛΑΔΙ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Να ρωτήσω κάτι;;
  Γιατί πρέπει να ευχαριστήσουμε την σχολική επιτροπή;;;
  Γιατί αποφάσισε να κάνει τη δουλειά της;;
  Εμένα γιατί δεν με ευχαριστεί πολύ κανένας, κάθε πρωί που ξυπνάω για να πάω στη δουλίτσα μου;;;
  Εμένα μάνα δε με γέννησε;;;
  ε;;; Ας μου απαντήσει κάποιος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.