Παρών δηλώνει ο Αλέξανδρος Φραίμης για το Δήμο Ξηρομέρου.Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου εξέφρασε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Φραίμης. Ερωτηθείς σχετικά, ανακοίνωσε πως:
«Είμαι δικηγόρος και ασκώ μαχόμενη δικηγορία, όμως δεν σας κρύβω ότι είναι πάρα πολλοί, αυτοί που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις και με παροτρύνουν να βάλω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου Ξηρομέρου.
Είναι τιμή μου να ακούω ανάλογες κουβέντες, αλλά παράλληλα και μεγάλη ευθύνη. Γιατί οι ευθύνες σε μια θέση όπως αυτή είναι τεράστιες. Σας διαβεβαιώνω όμως, πως τις ευθύνες δεν τις φοβήθηκα ποτέ.
Σας λέω λοιπόν ότι, ναι, ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου και όταν έλθει η ώρα και αφού δημοσιοποιηθεί ο νέος εκλογικός νόμος για τις δημοτικές εκλογές, τότε θα ανακοινώσω και επίσημα τη θέση μου».
Σε παλαιότερη ανάρτηση τον Απρίλιο στο Blog μας (δείτε εδώ), σας είχαμε ενημερώσει για τις πιθανές υποψηφιότητες και σας είχαμε πει για την πιθανή υποψηφιότητα του κου Αλέξανδρου Φραίμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.