Γιορτάζει ο Άγιος Ανδρέας στην ΄Ανω Κανδήλα.Πανηγυρίζει σήμερα Σάββατο 30 Νοέμβριου ο ιερός ναός του Αγίου Ανδρέα στην Άνω Κανδήλα. Η εκκλησία είναι χτισμένη σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Αλυζίας. 
Η θέα είναι μοναδική. Ο επισκέπτης μπορεί να δει από εκεί την Κανδήλα, τον Βάρνακα, όλο τον κάμπο της Αλυζίας, τον Μύτικα, τον Κάλαμο. Αξίζει να επισκεφτεί κάνεις τον τόπο και να ανάψει και ένα κεράκι στον Άγιο. Χρόνια πολλά σε όλους τους Κανδηλιώτες.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς το εκκλησίασμα ανήμερα της γιορτής ήταν ολιγάριθμο! Τι να υποθέσει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.