Νεκροταφείο Μύτικα. Μήπως θα έπρεπε να έχουμε αγοράσει νέο χώρο χτες;


Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29/10/2013 συζητήθηκε η αγορά οικοπέδου ως βοηθητικού χώρου του Νεκροταφείου Φυτειών. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό είναι για να θίξουμε το πολύ έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μύτικας με το Νεκροταφείο του. Ο συγκεκριμένος χώρος αγοράστηκε πριν 50 χρόνια και σήμερα είναι ήδη υπερκορεσμένο και το πρόβλημα είναι οξύτατο, και όσο δεν γίνονται ενέργειες για αγορά νέου χώρου, τόσο πιο έντονο και πιο οξύ θα γίνεται το πρόβλημα.
Η αγορά χώρου για νέο Νεκροταφείο στο Μύτικα θα έπρεπε ήδη να έχει δρομολογηθεί και να είχε γίνει χτες. Θυμίζουμε το πολύ εύστοχο άρθρο, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «ΑΛΥΖΙΑ» και αναδημοσιεύτηκε από το Blog μας (δείτε εδώ), του Μυτικιώτη συντοπίτη μας Νικολάου Κ. Πουρνάρα, ο οποίος δυστυχώς έφυγε από κοντά μας.
Ας μεριμνήσουν λοιπόν οι αρμόδιοι... είναι θέμα σεβασμού, ανθρωπιάς και πολιτισμού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.