Με σκορ 3-0 η Κανδήλα νίκησε την Πάλαιρο.Τελευταία αγωνιστική (31η) του πρώτου γύρου για το Γ' όμιλο της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας του πρωταθλήματος Αιτ/νίας και η ομάδα μας ηττήθηκε εκτός έδρας από την αντίστοιχη του Α.Ο. Κανδήλας.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και έληξε χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Κανδήλας έπαιξε καλύτερα και πέτυχε τρία γκολ (στο 51ο' λεπτό , στο 63ο'λεπτό και στο 73ο' λεπτό). Τα δύο πρώτα γκολ πέτυχε ο Αποστολάκης Σ. που ήταν και από τους διακριθέντες του αγώνα.
Πολύ καλή διαιτησία των κυρίων Μποτίνη Δ., Κίτσου Κ. και Πάζιου Ε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.