Μπλόκο στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου.


Όπως σας είχαμε προ ιδεάσει με σχετική μας ανάρτηση (δείτε εδώ), δεν πέρασε τελικά από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός του 2014. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζουμε μιας και δεν κατέστη δυνατόν να παραβρεθούμε. Γνωρίζουμε ότι έγινε έντονη συζήτηση, και από 22 παρόντες σε σύνολο 27 δημοτικών συμβούλων, ναι ψήφισαν οι 10 και όχι οι 12, χωρίς και πάλι να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
Σε επόμενη συνεδρίαση θα ξανασυζητηθούν και θα γίνει εκ νέου ψηφοφορία, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι.
Βέβαια να πούμε και την αλήθεια, λόγω εκλογών των Μάϊο, τόσο το τεχνικό πρόγραμμα όσο και ο προϋπολογισμός σίγουρα θα υποστούν αναμόρφωση από την νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.