Απολογισμός και τα Χρόνια Πολλά από το Δ.Σ. του Α.Ο. Κανδήλας.


Μία εβδομάδα πριν μας αφήσει το 2013, τελείωσε ο πρώτος γύρος του τοπικού πρωταθλήματος Β' ΕΠΣΝΑ. Ενημερώνουμε τους φίλαθλους του Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ για την πορεία της ομάδας. Απολογισμός: 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες (αήττητοι εντός έδρας). Κατά τη γνώμη μας απολογισμός θετικός και μέσα στους στόχους της ομάδας, (πρώτη οκτάδα χωρίς πρωταθλητισμό).
Ο προγραμματισμός που έγινε το καλοκαίρι μας δικαιώνει, τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο, αφού υπήρχαν και πολλά προβλήματα όπως τιμωρία της έδρας από πέρυσι 4 αγωνιστικές, τραυματισμοί παικτών, με αποτέλεσμα να αγωνιζόμαστε χωρίς 4 βασικούς μέσο όρο κάθε αγωνιστική. 4η θέση στη βαθμολογία με 22 βαθμούς, όσους περίπου είχαμε την περίοδο 2012-2013 σε όλο το πρωτάθλημα. Να πούμε ακόμα στους φιλάθλους μας ότι δεν υπήρχε ενημέρωση από το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS, γιατί παρόλο που στην αρχή του πρωταθλήματος υποσχεθήκαμε ότι θα στέλνουμε εμείς ενημέρωση, λόγο έλλειψης χρόνου, και λίγο αμέλειας, δεν κρατήσαμε την υπόσχεση μας. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι υγιείς, να έχουμε κουράγιο, να συνεχίσουμε να βοηθάμε τα παιδιά να αθλούνται, άλλωστε αυτός είναι και ο σκοπός της ομάδας. Ευχόμαστε σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία Χρόνια Πολλά και να έχουν δύναμη να συνεχίσουν το δύσκολο έργο που επιτελούν.

ΑΚΟΜΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!

Δ.Σ. Α.Ο.ΚΑΝΔΗΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.