Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντηση για τα χρίσματα και τους βολεμένους του ΠΑΣΟΚ. Η τελευταία παράγραφος προμήνυμα υποψηφιότητας του;


Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Ένας ανώνυμος γράφει στις 18/1/2014 και ώρα 11:39 μ.μ., γράφει επί λέξη:

Ανώνυμος είπε... 
Λύτρας!! Γαλουνης!! Στάικος!!
Μια ζωή χρησμενοι του ΠΑΣΟΚ!!!
Οι βολεμένοι του ΠΑΣΟΚ!!!
(σχόλιο δημοσιευμένο στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS και όχι σε εμάς όπως εκ παραδρομής νόμισε ο κ. Στάϊκος).
Δείτε εδώ, έκτο σχόλιο από το τέλος. Αυτά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Κατ’ αρχήν το χρίσμα γράφεται με ι και όχι με η, που το γράφει, για να μην ξεχάσουμε και τα λίγα Ελληνικά μας, εκτός εάν μπέρδεψε το χρήμα με το χρίσμα, αλλά θα του θυμίσω άλλο μόλος, άλλο βόλος και άλλο κ …λος (ο τύπος φαίνεται επαγγελματίας ψεύτης και συκοφάντης και πρέπει να λατρεύει και το χρήμα).
Αναγκάζομαι λοιπόν να θυμίσω ότι το 1986 που κατέβηκα, είχαμε κατέβει (4) τέσσερις συνδυασμοί:
O κύριος Σπύρος Λυμπεράτος που είχε πάρει το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ.
Ο κύριος Γιώργος Μπαμπούρης που είχε πάρει το χρίσμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Και ο κύριος Βασίλης Στράτος και εγώ οι οποίοι είχαμε κατέβει ανεξάρτητοι και Πρόεδρος είχα εκλεγεί εγώ με διαφορά 167 ψήφων.
Το 1990 είχαμε κατέβει (2) συνδυασμοί:
Ο αείμνηστος Δάσκαλος Ευστάθιος Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε πάρει το χρίσμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ και εγώ που είχα κατέβει ανεξάρτητος και είχα πάρει ποσοστό 60%!!! (καλά χαζός ήμουνα να πάρω το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ όταν την εποχή εκείνη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ είχε πάρει 48% και το ΠΑΣΟΚ 36;).
Το 2006 είχαμε κατέβει (5) πέντε συνδυασμοί:
Ο κύριος Δημήτρης Μπόνης που είχε πάρει το χρίσμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Ο κύριος Γεράσιμος Βότσης με την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ που είχε πάρει το χρίσμα του ΚΚΕ ή όπως αλλιώς το λένε.
Ο κύριος Βασίλης Στράτος, ο κύριος Ηλίας Γεωργαλής και εγώ που είχαμε κατέβει ανεξάρτητοι και Δήμαρχος με (5) συνδυασμούς εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Στάϊκος από τον πρώτο γύρο με ποσοστό 45% !!! (τότε ίσχυε το 42%).
Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας, η οποία δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
Όμως θέλω να ρωτήσω αυτό το «το κομπλεξικό μπουμπούκι», που με χαρακτηρίζει βολεμένο του ΠΑΣΟΚ.
Πότε το ΠΑΣΟΚ διόρισε, εμένα, την γυναίκα μου ή τα παιδιά μου στο Δημόσιο ή όποια ΔΕΚΟ;
Πότε και σε ποιους οργανισμούς με διόρισαν Πρόεδρο ή μέλος;
Πότε και ποια δάνεια πήρα και έφτιαξα Ξενοδοχεία, Αγροτοτουριστικά, Καταλύματα, Φωτοβολταϊκά ή άλλη επένδυση ή τι άλλου είδους βόλεμα είχα εισπράξει;
Βουλώστε το επιτέλους ελεεινά σκουλήκια, ψεύτες και συκοφάντες και να είστε σίγουροι πως δεν θα το γλιτώσετε το πικρό ποτήρι του Μαΐου!!!

Αστακός 20/1/2014 
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

11 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΝΟ.ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.
    Χ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχην κυριε Σταικε εισασταν για παρα πολλα χρονια ΠΑΣΟΚ .Αυτο να μη το κρυβετε γιατι δεν ειναι απαραιτητα κακο.Οταν στις εκλογες του 2010 πηρε το χρισμα του ΠΑΣΟΚ ο Κος Λυτρας, εσεις εκνευρισθηκατε και με δηλωσεις σας προσχωρησατε στο ΚΚΕ,Το θυμαστε:Αρα μη κρυβετε οτι εισασταν ΠΑΣΟΚ γιατι επαναλαμβανω δεν ειναι κακο.Στο ΠΑΣΟΚ υπηρχαν και υγιει ψηφοφοροι και στελεχοι,οπως και εσεις. Απο τα στοιχεια που γραφετε ,εκτος το 1986 ,ολα τα υπολοιπα εχουν τα εξης χαρακτηριστικα.Οταν κατεβαινατε, ολος τυχαιος, το ΠΑΣΟΚ δεν εχριζε επισημα δικο του υποψηφιο,αρα σε μια κομματικη υποψηφιοτητα του αλλου κομματος ειναι λογικο οι αλλες προοδευτικες δυναμεις να στηριξουν τη δικη σας υποψηφιοτητα,δηλαδη ολο το ΠΑΣΟΚ .Σε μια περιπτωση που το ΠΑΣΟΚ εδωσε χρισμα ,το 2010 στο κυριο Λυτρα,εσεις αποφασισατε να μη θεσετε υποψηφιοτητα.Αυτο απο μονο του λεει πολλα.Επισης πως κρινετε το γεγονος οτι δυο φορες με αντιπαλο τον σημερινο Δημαρχο χασατε τις εκλογες: ,(1998-2002),και μετα, ολος τυχαιος, εσεις και ο κυριος Σαμαρας αποφασισατε να μη κοντραριζεστε και να εναλασεστε στην εξουσια ,οταν κατεβαινει ο ενας να μη κατεβαινει ο αλλος:(2006 εσεις Δημαρχος,απων ο Σαμαρας και2010 ο Σαμαρας Δημαρχος και απων εσεις:) Κυριε Σταικε ,σιγουρα ειχατε δυνατοτητες και περγαμηνες να διοικησετε τον Αστακο .Αυτες τις ευκαιριες σας τις εδωσε οι κοινωνια μας τρεις φορες. Αν τις αξιοποιησατε προς ωφελος του αυτο το ξερουμε ολοι. Το να εμφανιζεστε για αλλη μια φορα ως σωτηρας του τοπου ,αυτο παει πολυ,εχετε ομως το δικαιωμα να τον ξανασωσετε.Το να αποποιηστε ομως την κομματικη σας ταυτοτητα και τους χιλιαδες κομματικους σας ψηφοφορους ειναι αχαριστια.Ετσι ομως διστυχως ειναι η ζωη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ: ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ! ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΟΛΩΝ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟ MYTIKASPRESS ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΓΚ ΤΗΣ ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ? ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο συνδυασμος των εμπειρων στελεχων αρχισε να ανησυχει...
    αμ θα το πιειτε το πικρο ποτηρακι στο τελος... εχουμε δρομο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παναγιωτη προχωρα μαζι με αυτους που εχουν καθαρα χερια. για τους αλλους εχει μιλησει η πιατσα εδω και πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΤΙΝΑ ΘΑ ΠΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Πάνο δύσκολο εώς ακατόρθωτο να φτιάξεις ψηφοδέλτιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενας πλήρης συνδυασμός με αξιώσεις χρειάζεται απαραίτητα πάνω από 120 άτομα σε όλο το ΞΗΡΟΜΕΡΟ ( γενικό , τοπικό ψηφοδέλτιο) χώρια που υπάρχει και η υποχρεωτική ποσόστωση των γυναικών , με αποτέλεσμα να χρειαστεί , ώστε να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο , να είναι υποψήφιες οι μάνες , οι γυναίκες και οι κόρες των υποψηφίων....πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να καταρτιστεί , σήμερα, ένας πλήρης συνδυασμός αξιώσεων.

      Διαγραφή
  9. Οι υγιεις δυναμεις θα απαντησουν στον συνδυασμο της αρπαχτης των κρατικοδιαιτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.