Η τρίτη και τυχερή;;Η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου φέρνει προς ψήφιση για τρίτη φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό την Πέμπτη 23/01. Επειδή η μη ψήφιση του Προϋπολογισμού θέτει σε σοβαρό κίνδυνο την λειτουργία του Δήμου, μήπως θα πρέπει κάποιοι να αναθεωρήσουν την στάση τους;;
Άλλωστε, αυτό το Τεχνικό Πρόγραμμα, και αυτός ο Προϋπολογισμός αποτελούν στην ουσία μια τυπική διαδικασία, αφού στην συνέχεια θα έχουμε αναμορφώσεις, και η εκτέλεση του μεγαλύτερου μέρους του Τεχνικού Προγράμματος θα γίνει από την νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει μετά τις εκλογές του Μαΐου.
Προς τι λοιπόν αυτή η αρνητική ψήφος;; και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή όπου σε τέσσερις μήνες θα έχουμε εκλογές;
Ας επικρατήσει η λογική και η υπευθυνότητα. Προέχει η ομαλή λειτουργία του Δήμου. Γιατί αυτοί που θα την πληρώσουν δεν είναι η παρούσα δημοτική αρχή, όπως ίσως κάποιοι πιστεύουν, αλλά οι δημότες ....
Και οι δημότες έχουν μνήμη και κρίση, και τον Μάιο θα πάρουν την απόφασή τους... 

Το τρίτο μάτι.

3 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.