Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Αλυζιακός εκτός έδρας από τον Ιδομενέα Εμπεσσού.


Βαριά ήττα εκτός έδρας με 4-1 για την ομάδα μας από τον Εμπεσσό. Με σύνθεση ανάγκης, λόγω των πολλών απουσιών, και με 11αδα που συμπληρώθηκε με το ζόρι κατέβηκε ο Αλυζιακός να παίξει αυτό το δύσκολο παιχνίδι για την 15η αγωνιστική. Αν συνυπολογίσει κανείς και την κοιλιά που κάνει αυτήν την περίοδο η ομάδα μας, με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, η ήττα ήρθε δίκαια και φυσιολογικά από την πάντα καλή και με σκληρή έδρα ομάδα του Ιδομενέα.
Στο παιχνίδι τώρα. Στο πρώτο ημίχρονο νωρίς νωρίς στο 11ο περίπου λεπτό δεχτήκαμε το γκολ κάτι που επηρέασε πολύ την ομάδα μας η οποία δεχόταν στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου την πίεση των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να έχουμε και το 2-0 και έτσι να πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πολύ καλά και αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο. Ανταμείφθηκε με την μείωση του σκορ σε 2-1 ύστερα από αριστοτεχνικό δυνατό σουτ του Σπύρου Κατσαούνη έξω από την περιοχή. Εκείνη την στιγμή η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησε πιέζοντας.
Σε μία όμως ανύποπτη φάση δέχτηκε το 3-1 και το ματς κλείδωσε για τον Ιδομενέα. Οι παίκτες μας και οι παράγοντες της ομάδας μας διαμαρτυρήθηκαν για ολοφάνερο οφσάΐντ, αλλά... ως γνωστό ο διαιτητής είναι ο άρχοντας του αγώνα. Στην συνέχεια είχαμε και το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Η ομάδα μας με τα τελευταία συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα κατρακύλησε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και πρέπει να προσέξει να μην μπει σε περιπέτειες. Εμείς νομίζουμε ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και θα σωθεί άνετα, όπως ήταν και ο στόχος της διοίκησης στην αρχή της χρονιάς, για τον οποίο εμείς συμφωνούμε ότι ρεαλιστικά σωστά τέθηκε.
Ευχόμαστε στους παίκτες μας καλή συνέχεια, δεν πειράζει παιδιά, συνεχίστε αγαπημένοι να παίζετε το ποδόσφαιρο σας. Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σημαίνει πρωτίστως άθληση, διασκέδαση κοινωνικοποίηση, σεβασμός σε κανόνες και αντιπάλους. Συνεχίστε αγαπημένοι και μονιασμένοι...
Κοιτάζοντας τον βαθμολογικό πίνακα εμείς θα πούμε στους παίκτες μας ότι με μία δύο νίκες, αμέσως εκεί που βρίσκεσαι από την μέση και κάτω, θα βρεθείς από την μέση και πολύ πάνω.
Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.