Αποκριάτικες εκδηλώσεις 2014 στον Δήμο Ξηρομέρου.


ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2014.
ΜΥΤΙΚΑΣ, ΚΑΝΔΗΛΑ, ΑΣΤΑΚΟΣ… ΚΕΦΙ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΡΥΘΜΟΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΑΣΤΑΚΟΣ.
Το Σάββατο 1-3-2014 και ώρα 06:00 μ.μ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου θα γίνει παιδικό πάρτυ μασκέ με αποκριάτικο ξεφάντωμα, παιχνίδια, διαγωνισμό χορού και καλύτερης στολής, μουσική και μπαλονοκατασκευές.
Την Κυριακή 2-3-2014 και ώρα 04:30 μ.μ., ανήμερα της αποκριάς θα πραγματοποιηθεί η κεντρική παρέλαση αρμάτων και γκρούπ στην πόλη Αστακού.
Στις εκπλήξεις του προγράμματος: 2 μασκώτ γιγαντόσωμες φιγούρες, 1 ζογκλέρ που θα εντυπωσιάσει τους θεατές με τα διάφορα κόλπα του, και 3 επαγγελματίες χορεύτριες που θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε ξέφρενους ρυθμούς.

ΜΥΤΙΚΑΣ.
Κυριακή 2-3-2014 και ώρα 12:00 μ.μ. κεντρική παρέλαση αρμάτων και γκρούπ. Στις 08:30 μ.μ. το βράδυ, στον μώλο του Αγίου Νικολάου, η καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου.

ΚΑΝΔΗΛΑ.
Kυριακή 2-3-2014 και ώρα 04:30 μ.μ. κεντρική παρέλαση αρμάτων και γκρούπ.

Σας περιμένουμε όλους ντόπιους και επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουμε να χορέψουμε και να αφήσουμε πίσω την καθημερινότητα σε ένα ξέφρενο τριήμερο γεμάτο μουσική κέφι και ρυθμό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.