Ενημέρωση για δραστηριότητες του Κέντρου Υγείας Μύτικα.Ενημέρωση σχετικά με θέματα του Κ.Υ. Μύτικα λάβαμε πριν από ημέρες και νιώθουμε την ανάγκη να σας κοινοποιήσουμε κάποια από αυτά.
Σας ενημερώνουμε ότι το Κ.Υ. Μύτικα, με τον Δ/ντή του και Ιατρό κ. Χρόνη Ιωάννη, μετείχε και προσέφερε βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς. Τρεις ημέρες ο κ. Χρόνης βρίσκονταν στο Αργοστόλι και μία ημέρα στο Ληξούρι. Στο επιβατικό πλοίο που έσπευσε στο λιμάνι του Αργοστολίου, στήθηκε ουσιαστικά και ένα ιατρείο, όπου είχαμε φροντίδα τραυματιών και ασθενών, αλλά και με την χρήση τηλεϊατρικής είχαμε εξέταση ασθενών.


Επίσης το Κ.Υ. Μύτικα, με την επιμέλεια του Δ/ντή του κ. Χρόνη Ιωάννη, εξέδωσε ένα πολύ ωραίο ενημερωτικό φυλλάδιο με απλά λόγια, με θέμα την πίεση και την χοληστερίνη. Σας το παρουσιάζουμε παρακάτω ολόκληρο.Επίσης από το Κ.Υ. ενημερωθήκαμε ότι έχει αποσταλεί σχετικό έγγραφο στο Μεσολόγγι για έλευση κλιμακίου που θα κάνει τον εμβολιασμό στα σχολεία της περιοχής μας για την φυματίωση. Μέχρι τώρα από την Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας δεν έχει δοθεί καμία επίσημη έγγραφη απάντηση και ανεπίσημα προφορικά έχουν διαμηνύσει ότι δεν υπάρχουν εμβόλια. Βέβαια η Διεύθυνση Υγιεινής δεν αμελεί να στέλνει σχετικές αφίσες για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού ζητώντας μάλιστα από το Κ.Υ. Μύτικα να αναρτώνται κιόλας!!!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.