Πρόσκληση Α.Ο. Αλυζιακού: 25 χρόνια Αλυζιακός, 50 χρόνια καψούρα.«Έρως ανίκατε μάχαν» (Σοφοκλής).

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει! Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014, ο ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ διοργανώνει μουσικοχορευτική βραδιά στο CLUB VERSO. Ένα μουσικό μωσαϊκό με θέμα τον έρωτα! Θα ακουστούν τραγούδια (λαϊκά, δημοτικά, νησιώτικα) της τελευταίας πεντηκονταετίας και θα αναφέρονται στον έρωτα.
Έρωτας, που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί, τίποτε δεν είναι ικανό να περιορίσει την παρόρμηση αυτή! Ο έρωτας είναι ένας, χωρίς σύνορα, φραγμούς και αποστάσεις! Ο έρωτας δεν έχει ούτε μέτρα ούτε σταθμά! Ο έρωτας γεμίζει τη ζωή μας και της δίνει νόημα!


Ερωτευμένοι και μη, καψούρηδες και μη, ας μας ενώσει ο Άγιος Βαλεντίνος για να γιορτάσουμε αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε ξεχωριστοί…
Σας περιμένουμε…
«Σ’ αγαπάω, μ’ ακούς, σ’ αγαπάω, μ’ακούς; Σ’ αγαπάω σου λέω. Είμαι μόνος, μ’ ακούς, είμαι μόνος μ’ ακούς; Σ’ έχω ανάγκη, πεθαίνω…»
(στίχοι: Θεόδωρος Άγγελος
τραγούδι: Γιώργος Σαλαμπάσης)

1 σχόλιο:

  1. Μόνο και μόνο για λίγες σταγόνες ευτυχίας,πήρες το δρόμο της καταστροφής...Σ'αγαπώ,σ'αγαπώ και δε θέλω να πάθεις κακό...
    (Γιώργος Αιγύπτιος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.